Besök
Igår hade jag en riktigt mysig dag. Jag fick nämligen besök av min moster, mormor och morfar. Känns lite konstigt att de kommer och hälsar på MIG. Ibland glömmer jag liksom bort att jag har fyttat hemifrån för snart 2 år sen, haha! De kom i alla falll och plockade upp mig och så åkte vi in till stan och åt lunch på Güntherska (ett konditori i Uppsala). Kul att få guida lite och berätta lite om stan. Något jag gillar är att veta (och berätta) små fun facts om saker och ting. Vet ni att domkyrkan är lika lång som den är hög? Haha, sånt är ju kul att veta! Efter lunchen åkte vi tillbaka hem till mig och fikade lite (mormor hade med sig sockerkaka <3) innan de begav sig hem till Stockholm igen och jag tog cykeln ner på stan för att inhandla grejer till helgen. Nu är jag nämligen på väg ner till Lund för att hälsa på Mathilda som fyller år på söndag. Ska bli så kul att träffa henne igen, är så taggad på den här helgen! 
 
 
 
 
Tentafest och ofrivillig mobilrehab
I fredags skrev jag ju en tenta i Svenska språket i tid och rum. Den var lättare än vad jag trodde att den skulle vara. Dock är jag osäker på om jag klarar den... Skulle inte bli förvånad om jag får göra en omtenta. Men man kan alltid mer än vad man tror att man gör! Så därför är det bra att bara gå dit och försöka! 
 
Efter tentan var vi några som gick hem till en kursare och hade tentafest. Jag vet inte vad resten av klassen gjorde men vi som var där hade i alla fall kul! Vi åt pizza, spelade beerpong och spelade något spel innan vi gick vidare till Värmlands som hade klubb. Hade en så rolig kväll (inget drama eller liknande som det blivit lite mycket av under den senaste tiden)! Linda och Elin drog vidare om mötte upp några andra vänner medan jag stannade kvar och dansade lite och umgicks med andra lärarstudenter jag lärt känna under insparken. Kvällen slutade dock med att jag tappade min min mobil, inte en utan TVÅ gånger! Första gången klarade den sig men andra gången blev det ett spindelnät över hela skärmen. Skulle laga den idag men imorse tappar jag den i handfatet så att den fick bara i någon sekund... Jag har alltid haft tur med mina mobiltelefoner även om jag har tappat dom men denna helg kom karman ikapp mig! Nu ligger den avstängd i en påse med ris och för göra det i några dagar? Tror att den klarar sig men man vet aldrig, bättre att vara på den säkra sidan och låta den ligga där. 
 
Som tur var skickade jag en bild från fredagskvällen till tjejerna i vår chattgrupp. Vi bestämde oss för att ta en klassbild (trots att majoriteten saknas). 
Vecka 11 | 2017
Oj, dagarna springer iväg och det är redan fredag! Vi kör på en liten sammanfattning av förra veckan som jag tyckte var riktigt bra.
 
Händelser från (förra) veckan: 
 
Vädret går verkligen upp och ner men det började kännsa som vår i alla fall!
 
Hamnade efter med disken och fick ta utflyktsskeden (lever ett så intressant liv!) 
 
På onsdagen var jag på ett Harry Potter-quiz på Norrlads nation med Johannes och hans kompisar. Johannes är också general (för insparken), kul att hänga med andra lärarstudenter som inte läser till ämneslärare. Quizet var i alla fall så jävla bra uppstyrt med dekorationer och musik från filmerna. Blev så förvånad!
 
På fredagen hade jag en så jävla bra dah som ni kan läsa om här. Kvällen bjöd på Little Jinder som hade konsert här i Uppsala och senare pubhäng på ÖG. 
 
Söndagspromenad i den fantastiska solen. 
 
Veckan avslutades som tidigare nämnt med födelsedagsfirande då Linda fyllde år. Av mig och Elin fick hon en engångskamera och en bok om blommor.
 
 
 
 
Annat jag tänkt på: 
 
- Jag har äntligen hittat en podcast om fotografi! Fotopodden drivs av fotografen Maria Ekblad som är gravid- och nyföddfotograf. Hon har i varje avsnitt med en fotograf som hon diskuterar med. Det kan handla om utrustning, att ta steget till att starta eget företag eller hur det kommer sig att det var just foto som man började jobba med. Så glad att jag fann denna podcast, får så mycket inspiration av den! I det senaste avsnittet är Elin Kero med och jag har inte hunnit lyssna än men det är en person jag följt länge så det ska bli intressant att lyssna på. 
 
- Äntligen har Zara Larsson släppt ett album and I LOVE IT!!!! Only You spelas om och om igen hemma hos mig!