Jag-tid
Eftersom jag i juni typ bara har ett pass i veckan på jobbet så väljer jag att försöka ta det lite lugnt och andas lite när jag är ledig. Igår blev det ett besök hos Stockholms rehabklinik och en av deras naprapater. Min vänstra höft krånglade och jag kände att det var lika bra att gå dit. Hur kommer det sig att man uppsöker exempelvis naprapater när det redan gör ont. Skulle helst vilja gå dit med jämna mellanrum som en service på bilen, haha! Fick en del övningar att göra också så hoppas att det snart blir bättre. 
 
 
Regnet började att ÖSA ner när jag hade min tid hos naprapaten. Gatorna blev som floder, haha!
 
Sedan gick jag vidare till Wig Organics och frisören Louise. Hon har klippt mig två gånger nu (tror jag?) och jag tycker att hon är så duktig (det är alla friörer som jag klippt mig hos där). De lyssnar verkligen på hur jag vill ha det och klipper därefter. Fick håret lockat och kände mig supernöjd. Skänt att bli lite sommarfräsch!  
 
Lite fika samtidigt som man blir fin i håret? Ja tack! 
 
Att det tar henne typ 5 minuter att locka mitt hår och så tar det mig 282350 år när jag själv ska göra det... Snyggt blev det iaf!
 
Hahaha, det här hände mig igår... Blev så irreterad!
 
Snart åker jag och Elin upp till Gävle för att möta Ljusdalsgänget för att se Håkan Hellström. Det kommer bli så kul och jag är riktigt taggad! Efter konserten följer jag med de andra upp mot Ljusdalstrakten i några dagar. Ska bli skönt att komma bort lite och umgås med vänner. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress