Hektiska dagar
Vilka dagar jag har ahft den senaste veckan. I onsdags drog jag tåget till Uppsala för att jobba på ett event på Lidl. Har extrajobbat på ett eventföretag och man kan enkelt bestäma vad man kan jobba på (och så söker man jobbet varje gång). Jobbade onsdag kväll och sedan dag på både torsdagen och fredagen och var rätt så sliten efter det. 
 
Tog mig dock till Stockholm för att gå på en studentmottagning, tyvärr blev det lite missförstånd så jag åkte inte dit (mamma sa att de skulle åka därifrån snart, vilket de inte gjorde). Men jag hade lite andra plander och tåg pendeltåget norrut och såg sedan Sverige-Frankrike med lite nya bekantskaper. Väldigt trevligt! Vi hade snackat lite innan och jag hade ju då sagt att jag trodde att Franktike skulle göra första målet men att Svergige skulle vinna med 2-1 (och reducera i mitten på andra halvlek). Vilket vi också gjorde, haha! Det blev rätt sent så sov över och fick dagen efter skjuts tillbaka till stationen på lördagen.
 
 
Och någonstans här minns jag att jag glömde ställa in två matlådor i frysen och att de nu står i kylen i min lägenhet i Uppsala... 
 
Har under den senaste tiden varit rätt dålig på att äta bara mat. På torsdagen och fredagen åt jag knappt något på dagen så väl "hemma" på Kungsholmen gick jag och köpte sushi. Fick verkligen kriga mig dit för vår hiss är trasig och vi bor på 4:e våningen, ganska jobbigt när man är trött och hungrig! 
 
Glad tjej efter matchen! Alltså vilket mål i slutet, Frankrikes målvakt måste verkligen ha en sån ångest efter den tabben...
 
På lördagen blev jag upphämtad av pappa och vi åkte till Södertälje för att äta med släkten där. Pappa, jag och min ena kusins sambo har fyllt år (dock i maj) så detta skulle firas tydligen. Kul att få träffa släkten också, vi fick ju ett nytt tillskott i november så lite bebismys blev det. 
 
På kvällen mötte jag upp några från fredagskvällen en stund innen de drog vidare ut i regnet och jag hem. Skulle nämligen jobba på söndagen så det var bara att gå hem och lägga sig. 
 
 
Igår jobbade jag från kl. 7 till 15 och sedan tog jag mig hem och gick på stan en stund. För idag (tisdag) tag Saga studenten och jag var på jakt efter en present. Hittade en på designtorget och ska visa den vid ett senare tillfälle. Tycker att den var riktigt bra och skulle själv vilja ha en, haha!
 
Regnet verkligen öste ner när jag var på stan under kvällen, efter någon timme sprack det upp och jag kunde vandra hem igen. 
 
Tog efter några hektiska dagar ovmorgon och ska nu slänga i mig frukosten jag har kvar och gå och köpa mig ett par nya byxor att ha på mig senare! Hade inte tänkt igenom min packning från Uppsala och har inte så mycket "finkläder"... 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress