Hej igen osv.
Oj, här ekar det tomt! Uppsatsen blev inte godkänd för opponering, tråkigt men jag får en ny chans i augusti! Får fixa det då helt enkelt! Men det har hänt en del saker ändå! Täker att jag blickar tillbaka på några händelser som fastnat på bild via mobilen under (typ!) de två senaste veckorna. 
 
 
 
 
Förrförra helgen (sista helgen i maj) var jag i Stockholm och jobbade. Dock inte på mitt vanliga jobb utan på ett eventföretag. Bra extrajobb! Delade ut reklam vilket var helt okej. På lördagskvällen (efter att den. andra bilden togs) var jag på date. Spännande! Vi möttes upp inne i stan, tog en promenad och åt glass innan vi satte oss vid Norr Mälarstrand. Var dock rätt trött efter en lång arbetsdag så gick hem runt 22. Men kul var det! På söndagen skjutsade mamma hem mig och jag fick ta cykeln genom Uppsala som fortfarande var ljust. Nästa sommar stannar jag nog kvar här mer! 
 
 
Lagade en superenkel och jättegod vegetarisk rätt! Man steker bara en gul lök (som man hackat), två hackade/prssade vitlöksklyftor i lite olja. Tillsätter krossade tomater, en grönsakbuljongtärning, salt, peppar, basilika och koriander (fryst) och låter det puttra. Sist tillsätter man sköljda kikärter och serverar med potatisklyftor och tzatsiki. Så gott! 
 
 
Var på ett superjobbigt bodypumppass... Kunde knappt hålla min mobil efteråt för att armarna var så trötta. Vilket är ett bra betyg på ett pass. Sa upp kortet under sommaren så nu får jag utnyttja mina utomhusskor och gå på långa promenader och använda diverse utegym. 
 
 
Sa hejdå till dessa tjejer. Vi hade pluggat hemma hos Elin förra torsdagen. Kom på när jag skulle gå att vi inte kommer att plugga tillsammans nästa termin då jag förhoppningsvis pluggar historia och de religion. Kommer bli bra ändå, men jag kommer att sakna dom!
 
 
På torsdagskvällen cyklade jag hem till en kursare där vi förade lite innan vi cyklade mot Stocken. Jag har ätit frukost och lunch på Stockholms nation men aldrig varit på deras klubb. Men efter nästan två år i Uppsala var det dags. Hade en riktigt rolig utekväll som slutade med att jag träffade en skolkamrat från grundskolan (som gick i klassen över mig), det slutade med att vi gick och åt på Max och att vi kommer på att vi nästan bott grannar i två år. Haha, kul! Det var i alla fall en riktigt rolig kväll! 
 
 
 
I lördags var jag i Karlstad på bröllop med familjen. Min syssling Maria gifte sig med sin Christoffer och de hade fixat så fint! Riktigt fint var det! Kul att få träffa delar av släkten också!
 
 
Planering av köket är igång och i måndags åkte jag och mamma till Uppsala för att plocka ihop lite grejer och sedan plannerade vi "färdigt" köket på IKEA. Tror att det kommer att bli riktigt bra när det väl är klart! Känns bra att vi kommit en bit på vägen! :) 
 
Annars har denna vecka inneburit ett pass på boendet och på onsdagen åkte jag till Uppsala för att jobba på ett event på Lidl som har öppnat sin butik efter renovering. Imorgon åker jag tillbaka till Stockholm för att fira att en barndomsvän tar stundeten. Det kommer nog hända en del i helgen, får se till att bli bättre på att ta bilder! HAr tappat det helt den senaste tiden... 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress