Håkan Hellström
I fredags bilade jag och Elin till Gävle från Stockholm för att möta upp en del av Ljusdalsgänget. Vi skulle äntligen få se Håkan Hellström igen! Han gör ju just nu turnén Rullande åska och såklart måste vi ta del av detta! Förra året var ju ju och såg han på Ullevi i Göteborg. 
 
Vi lyckades efter en hel del kämpande att ta oss in på ett av områdets barområden. Där kunde vi hitta en plats där vi lite kortare kunde sätta oss på staket så att vi faktiskt såg vad som hände på scenen och de som ville kunde köpa öl. Konseren var riktigt bra, det var något framträdande jag var lite besviken på och det va "Kärlek är ett brev skickar rusen gånger" och det för att det åter igen var en duett som var kopierad från det framträdandet Håkan gjorde med Veronica Maggio (fast denna gång med en annan), lite tråkigt kan jag tycka! Men annars är jag supernöjd med konserten! Håkan är fantastisk live, är så lycklig över att ännu en gång få se honom live!
 
 
 
Ren jävla lycka! 
 
 
 
Alltså dessa tjejer <3 
 
Efter konserten fortsatte jag norrut med tre av Ljusdalsgänget och spenderade dagara fram till i tisdags i Hälsingland. Skönt att få komma bort lite och få umgås med fina vänner. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress