Glass på Söder
Igår mötte jag upp Emma för att umgås lite. Vi pratade om när vi sågs senast och det måste ha varit i mars någon gång?! Men det känns alltid som att det var någon vecka sen när jag träffar henne, det spelar liksom ingen roll hur lång tid det tar mellan gångerna vi ses. Men såklart skulle vi vilja ses oftare men det blir svårt när någon jobbar och den andra pluggar i en annan stad.
 
Jag passade på att köpa lite smink och ett par nya hörlurar. Sedan gick vi mot Söder för att äta på ett av Stockholms bästa glasställen på Fjällgatan. Där satt vi säkert i tre timmar och snackade, åt glass och drack kaffe. Fick till och med en försenad födelsedagspresent i form av ett spel för språknördar, haha! Vid sju började vi bli hungriga och eftersom jag hade glömt mitt sl-kort hemma så fick vi gå hem till Kungsholmen. Där mötte vi upp mamma och Lasse och blev bjudna på middag på puben i vårt kvarter, väldigt trevligt! 
 
Det blev en smultronglass och en sorbet med smak av granatäpple, båda laktosfria! 
 
 
Efter tre timmars glass- och kaffehäng blickade vi ut över finaste staden!
 
Emma sjöng Stockholm i mitt hjärta som en liten kärleksförklaring <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var verkligen en riktig sommardag! Är på något sett glad över att inte jobba så mycket i juni då ljuset är så fantastiskt! HAr inte så många pass på gruppboendet jag jobbar på och i juli börjar jag jobba på Postnord som brevbärare. Ska bli kul med ett nytt jobb och få göra något helt annat ett tag. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress