En liten semester i Hälsingland
Efter Håkan Hellströms konser förra fredagen fortatte jag upp mot Ljusdalstrakten med Linda, Martin och Gustaf. Under lördagen var både Linda och Martin på dop så det föll på Gustaf att visa mig runt lite. Vi svängde förbi en sjö på väg till Ljusdal och sedan lunch och matkoma på soffan. Under kvällen drack vi lite öl, hamnade på efterfest och gick hem när fåglarna sjungit en bra stund i gryningen. 
 
 
 
 
 
 
På söndagen spelade vi minigolf. Efter en spännande omgång kom jag på andraplats. Så nära men ändå så långt bort! Sedan åt vi take away och kollade på serier.
 
 
 
Måndagen spenderades med att leta efter fik. Det första stället bjöd på fin utsikt men ett stängt fik. Dock provade vi ett nyöppnat (vad jag förstod det?) fik i Ljusdal. Tog mig en rulltårta som var riktigt god! Efter det åkte Jag, Linda och Martin och åt middag hemma hos Lindas familj och sedan blev det spelkväll hemma hos Gustaf. 
 
 
 
 
Fika <3 
 
På tisdagen var det dags för Linda att börja jobba. Jag fick äran att skjutsa henne till jobbet och sedan släppte jag av Martin i Ljusdal innan jag begav mig söderut mot Uppsala där jag pausade i lite mindre än ett dygn. 
 
 
 En riktgt mysig helg med fina vänner! Har redan börjat planera deras Stockholmsvistelse, haha! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress