Nytt jobb och brutal träningsvärk
Hur har mina första dagar som brevbärare varit? 
 
I tisdags hade jag min första arbetsdag som brevbärare på Östermalm. Som vanligt med nya jobb eller nya situationer där man måste ta in en hel del information så var det lite jobbigt. Det är så mycket nytt att lära sig och jag försöker att ha ett mentalt schema som jag kan gå efter när jag börjar gå själv nästa vecka. Jag får göra mer och mer för varje dag och det känns som att det kommer att gå bra. När jag kommer hem är jag i alla fall så trött att jag åste sova någon timme eller så, är helt utslagen, men det är samtigtigt kul att lära känna nya personer. 
 
Efter att jag kom hem efter första passet stod stregräknaren på mobilen på över 16000 steg och antal trappor var 64 stycken (och då räknar den inte alla trappor jag gick nedför). Och vaderna är ett annat kapitel, har nog aldrig haft sån brutal träningsvärk någonsin. Men jag ser det som bra vardagsmotion! Väldigt bra vardagsmotion, haha! Har i alla fall blivit grym på att låtsat att jag inte har träningsvärk, haha! 
 
 
Nu ska jag snart sova! Imorgon är det fredag och jag får äntligen ta del av fredagskänslan (annat är det när man jobbar helg!). 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress