Vecka 4
Denna vecka har verklingen gått fort! Några händelser får nog egna inlägg också men här är en sammanfattning. Vecka fem kommer jag att fokusera på att bli frisk och varva ner så mycket som det går. Helt slut efter insparken!
 
Händelser från denna vecka: 
  
I den kursen jag läser nu ska vi se en hel del film. Jag startade vecka 4 med att se Ingmar Bergmans Smultronstället. Fin och lite skum film! 
 
Går man till skolan på morgonen får man solen i ögonen. Känns som ett naturligt sätt att vakna på!
 
Sålde släppbiljetter med de andra generalerna för eftersläppet på vår sexa.
 
Kämpade med en inlämningsuppgift i veckan, en analys av Ibsens drama Gengångare. Inför de flesta uppgifter stressar vi så mycket inför och ju närmare deadline man kommer ju mer släpper det och vi vill bara få det överstökat. 
 
Fick oväntad mens i veckan och behövde köpa bindor. Valde att också köpa choklad bara för att vara den som är den, gör nästan alltid det! Haha! På min mystory på snapchat fick vännerna följa med. Tycker att det är sjukt att bindorna ska kosta 30 kr! Kan dom inte sänka eller ta bort momsen på dessa produkter (bindor, tamponger, menskopp osv.). 
 
Älskar att gå runt i pyjamas hemma! Tog mig i veckan också ner till tvättstugan iklädd detta fantastiska plagg <3 
 
Såg att detta filter dök upp på Snapchat (min favoritapp! Ett bra sätt att kommunicera på!) och jag blev överlycklig.
 
På fredagen skickade jag in min analysuppgift och gjorde pasta med köttfärssås och kollade på På spåret. Så kul att man kan vara med och spela via en app! Denna gång fick jag 25 poäng tror jag. 
 
 Lördagen betydde lärarsexa och slutet på vårterminens inspark! Som vi har kämpat och nu är vi i mål! Lite tråkigt att inte träffa alla nya fantastiska personer man har umgåtts med men skönt att komma tillbaka till sin vanliga vardag igen.
 
På söndagen vaknade jag efter tre timmars sömn och kunde inte somna om delvis för att jag hade ont i halsen men sen också för att jag kände mig så ensam. Efter två timmar spenderandes med två koppar te, lite chattande med Elin och ett samtal med mamma så var jag så utmattad att jag somnade. Vaknade vif 13:30 och såg ett sms från mamma"Vaken? Sugen på en fikautflykt?". En och en halv timme senare stod hon med bilen redo utanför mitt hus, världens finaste mamma!
 
Vi åkte ut till Linnés Hammarby men det var stängt och öppnade inte förräns i maj, haha! Så vi köpte semlor och fikade hemma hos mig! Mamma var också snäll diskade all min disk, nu ska jag verkligen försöka att inte stöka till det igen...
 
Andra tankar jag har haft i huvudet: 
 
- Jag har börjat kolla på Jon Olssons vloggar. Såg när de var och åkte skidor i Japan och fick ett sånt sug att bara lämna allt och go bananas i pudersnö. Men det får jag göra någon annan gång! Fick uppnamningen att någon gång under mina studier ta en paus och göra något annat, typ backpacka eller säsonga på någon skidort. Skulle vara kul men jag är osäker, haha! 
 
- Mensen... Alltså den kom nu i veckan och var enligt min mensapp 14 dagar (!!!) förtidig... Varför?! Hatar när sånt här händer men det är väl bara att gilla läget.  
 
- En annan händelse var att jag hade min första lektion i Svenska som andraspråk. Kommer läsa den kursen utöver lärarprogrammet och som kvällshurs på kvartsfart. Hoppas på det bästa!
 
Erika

Håller med om att det är sjuuukt irriterade med mens! Den kommer nästan aldrig när den ska, och även om den kommer när den ska så blir man på något sätt lika förvånad ändå. Jaja, ville bara tipsa om menskopp. Bindor/tamponger är sjukt dyrt, och dessutom så slängs de ju bara... Jag skaffade mig en menskopp från www.menskopp.se förra året och jag är SÅ NÖJD! Kan ärligt säga att jag inte kommer använda bindor eller tamponger någonsin igen!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress