Vecka 3
 Denna vecka har jag haft fullt upp med både plugg (som har fått lida lite) och insparken. 
 
Händelser från denna vecka: 
 
Måndagen spenderades först hemma med plugg och sedan mötte jag upp Elin och LInda för fika på Storken (eller Struten som vi också kallar cafét. Efter det gick vi på stan och jag råkade komma hem med mer än jag hade tänkt, men till mitt försvar var det mesta något jag behövde och på rea!
 
Alltså denna lampa (reflexlampa?) lyser upp så bra! Går jag någonstans där det är riktigt mörkt så lyser den upp vägen framför mig. Så bra!
 
Hade kunnat önskat mig lite mer sol, men det har varit okej ändå! Snön har dock sakta men säkert försvunnit och man har glidigt fram på isgator. Inte det jag hade önskat mig...
 
Jag började på tisdagen min 4:e termin på lärarprogrammet med kursen Berättande i mångmediala miljöer. Handlar bland annat om drama och film, kul! Nytt år kråver också ny kalender, ett av mina köp från måndagen.
 
Insparken är intensiv och jag äter mig fram på nationspubarna (nej, men skämt och sido så hinner jag ibland inte hem och äta innan. En burgare på Smålands blev en av veckans middagar).
 
Vi dansade bland annat på Snerikes i veckan. En annan kväll var det ÖG. 
 
Lagen tävlade i Ratrace (poängjakt) och ett av lagen kom med pop corn. TITTA PÅ PÅSEN!!!!!!!! Jag som älskar pop corn!!!!
 
Fredagen var en ledig dag på insparken. Jag åt middag hemma och drog sedan hem till Elin där vi var ett gäng som hade förfest. Sedan dansade vi på Värmlands, så bra kväll! Behövde få umgås med vännerna <3
 
 <3 
 
 Lördagen spenderades bland annat i Stockholm där jag firade min lillasyster som fyllt 18 år i veckan (sjukt!). Åkte hem till Uppsala och hade en lugn kväll med vännerna innan jag promenerade hem för att sova. 

På söndagen hade vi generaler ett möte. Jag och Anna jobbade på i flera timmar efter att de andra hade gått och hann med en hel del. Sedan gick jag hem och gjorde matlådor. Det blev en hel del hallomistroganoff och jag tänker dela med mig av receptet någon gång under veckan. Tycker att det är så gott! 
 
Annat jag har haft i huvudet: 
 
- Var sjutton tog Arthur Weaslys bil vägen i Harry Potter. I andra boken/filmen började den ju leva sitt egna libv i den förbjudna skogen, men sen då? Hade varit kul om den hafe en liten viktig betydelse i "The Battle of Hogwarts" men nej! Rowling jag kräver en förklaring!
 
- Jag har börjat följa skådespelaren Ulrikke Falch (som spelar Vilde i serien SKAM) på instagram. Jag gillar verkligen hennes konto!  
 
- Vintern är en av mina favoritårstider, eller egentligen tycker jag om alla årstider, men denna vecka har jag saknat värmen. Kanske för att det värsta jag vet (vädermässigt) är när det är blaskigt... Vill ha sol och värme! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress