Vecka 1
Fick inspiration från Elin Kero och tänkte göra veckosammanfattningar. Tycker att det är ett roligt koncept och hakar på. Så här komemr en summering av veckan som varit. Den första veckan på 2017. Veckan kan beskrivas som en nystart men även en fortsättning.
 
Händelser
 
Jag är tillbaka i plugget efter "julledigheten". Tisdagen bjöd på två föreläsningar varav vi fick denna hand-out på en av dem. "Välkomna tillbaka till universitetet!"
 
Invigde min nya (fantastiskt mjuka) tröja och poserade glatt med kaffetermosen i högsta hugg på en av toaletterna i pausen.
 
Torsdagen bjöd på tårta hemma hos Martin och Linda, då Martin fyllde år. Mysigt med födelsedagsfirande!
 
Fredagen bjöd på frysta vattenledningar (även denna vinter).
 
 Fredagen bjöd även på PMS-humör (deppigt värre). Dock hade jag glömt bort min cykel över jul och förstod inte anledningen till mitt dåliga humör förän på kvällen då mensen kom. Sen dess har det varit bra!
 
 
 Lördag och plugg på Carolina Rediviva. Tog en liten promenad dit i det fina vädret! 
 
"Har man pluggat får man dricka öl!" tänkte jag och mötte upp några vänner på V-dalas pub på kvällen.
 
På söndagen gjordes det kreativa saker emd de andra generalerna. Vi spelade in videos och tog fina bilder!
 
 
Annat som rört sig i mitt huvud denna vecka:
 
-  Jag har börjat kolla på en ny serie! "Please like me" heter den och finns på Netflix. Så bra! Handlar om en kille som blir dumpad av sin tjej och som kommer på att han är bög och ska "hitta sig själv". Väldigt rolig! Se den! 
 
- Känner mig lite som en ny människa efter nyår. Jag vet att det är mycket "new year, new me" som cirkulerar runt på sociala medier och i folks huvud, men jag känner att jag har ändrat inställning och attityd till vissa saker. Jag behövde få starta om och få landa lite efter december. Skönt! Känner att jag är på banan igen! 
 
- En låt som fastnat i mitt huvud denna vecka är 5 fine frøkner - Gabrielle. Ni som sett SKAM känner igen låten från säsong 3. Såg säsongen i december på NRK och längtar så till nästa! Säsongen släpptes på SVTplay förra veckan så har ni inte sett den så rekommenderar jag även den!
 
- När vi ändå är inne på serier så kan jag berätta att jag börjat se om Sherlock, kunde inte låta bli! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress