Mina mål för 2017
När det känns som hela världen ändå diskuterar nyår och nyårslöften så kan jag också dela med mig av mina mål inför 2017. Jag gillar inte tanken på löften då det känns som att man ändå inte håller dem. Mål låter bättre och mål är till för att uppnås. 
 
Fotografera mer
Det handlar både om mer kreativa och igenomtänkta bilder men också mer i vardagen. Jag har under den senaste tiden inte varit så kreativ men det ska det bli ändring på. Vill också fotografera mer genomtänkta bilder och leka mer i Photoshop. 2017 ska bli ett kreativt år när det kommer till fotografi! 
 
Inte dra in magen
Kommer på mig själv att gjöra det ibland, speciellt när det ska tas bilder! Jag vill inte vara den som faller efter för samhällets normskapande. Jag vill vara den som bryter dom och får personer (speciellt unga kvinnor) att se på sig själva med en positiv bild. 
 
Gå fler promeader
Inte för att på något sett gå ner i vikt utan för att jag tycker att det är skönt att gå ut och gå. När jag pluggar så sitter jag alldeles för mycket och jag vet att jag skulle må bättre av att gå ut och gå (och jag skulle slippa smärtan jag får i höfter och rygg...). 
 
Gå och lägga mig tidigare och gå upp tidigare 
Jag vill skapa en bättre balans i mina sömnvanor. Jag vet att när jag jobbade som elevassistent i Fittja gick jag och la mig samma tid varje vardag och gick upp samma tid och det mår kroppen bra av. 
 
Ta ingen skit
Jag ska lyssna lite mer på vad Grynet sa. Är det något jag inte känner stämmer eller som inte får mig att må bra så ska det åtgärdas. Punkt slut! 
 
 
Bilder från hösten
Emilia Sjödin

Bra mål! :)

Svar: Tack! :)
Alice

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress