3 januari
 
 
Tisdag och jag är inte alls redo för att ha två föreläsningar idag. Men jag biter ihop och gör mitt bästa. Gårdagen spenderades hemma här i Uppsala med att fixa med julklappar och andra saker som lämnats här. Det var saker överallt och ett riktigt kaos. Nu är det fortfarande lite saker framme men mindre kaosigt. 
 
Annat som rör sig i mitt huvud: 
- Om jag ska skippa att sammanfatta 2016... Kanske fortsätter med en lista (samma som för ett år sedan). Detta för att jag delvis bara vill komma vidare och tänka på nuet och framtiden men också för att jag har sjukt mycket att göra just nu... Får se hur jag gör, det är ju faktiskt min blogg, haha! 
 
- Att jag ändå är taggad på skolan idag, för jag får träffa mina fina vänner igen! Har saknat dom <3 
 
- Det är dags att skaffa Photoshop igen. Har skjutit upp det ett bra tag nu (därav brist på bilder på bloggen) men också för att jag har haft så mycket annat. Det kommer att bli en stressig tid framöver och då behöver jag kunna samla kraft genom att vara lite kreativ. 
 
Nu är det dags att äta upp frukosten och sminka mig. Sedan väntar en promenad till skolan, väderappen i mobilen säger at det är -10° ute... Tur att jag tog på mig mina nya strumpor i ull idag. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress