Vecka 7 | 2017
 Lite sent men som jag brukar tänka; bättre sent än aldrig! Förra veckan bjöd på ett ont knä, alla hjärtans dag, promenader i solen och mys i Stockholm hos familjen.
 
Händelser från veckan: 
 
Måndag och jag bokade en sal för att vi skulle kunna sitta ostört och skriva på vår text. Jag vet att man ser mig i datorns skärm, haha!
 
Sov för det mesta med två kuddar under benet. Det börjar i skrivande stund att bli bättre men jag är inte helt fri från smärta än...
 
Älla hjärtas dag har jag ju redan skrivit om, den kan ni läsa om här!
 
Torsdagen fyndade jag kurslitteraturoch kände att jag var lite för glad för en kurslitteraturbok. Men den är i fint skick och billigare än en ny så jag är nöjd!
 
Onsdagen (dagen efter alla hjärtans dag) passade jag på att äta upp kladdkakan som fanns kvar. Så gott!
 
Fredagen bjöd på kaffe ute i solen och en promenad med dessa två. Bra sätt att starta helgen på!
 
1. Fredagkvällen bjöd som vanligt på På spåret och sedan Skavlan (dog när Zara Larsson köp en lägenhet till sin farmor så att hon kunde bo nära släkten, så fint! <3) sedan blev det en väldigt spontan fredagsöl med en vän. 
2. På jobbet såg vi Mello och JÄVLAR vad grym Clara Henry var i hennes mellanakt! Rös i hela kroppen, alla världens tjejer behöver förebilder som Clara! Sen hade låten på hjärnan i flera dagar! 
 
Under lördagen åkte jag till Stockholm för att jobba. På söndagsmorgonen vaknade jag upp och kände att "nej, jag orkar verkligen inte kliva upp!", så jag somnade om. För att vakna av att mamma kommer in och sjunger om frukost på sängen! Åt detta och gick sedan till köket för att näst intill frossa i mackor med avocado på, så gott! 
 
Jag och mamma besökte sedan mormor och morfar och jag körde dem sedan till en av deras vänner. Vi hade med semlor och fikade en stund. Väldigt mysigt! 
 
Saker jag tänkt på: 
 
- Att semlor är för stora... Borde bett om en mindre (visste dock inte att det fanns på det bageriet). Dock ett plus att det var hela mandelbitar i mandelmassan, känns inte så fabrikstillverkat (vilket den inte var, haha). 
 
- Jag har nog världens bästa mamma! Blev värkligen så väl omhändertagen i helgen. När jag kom hem från jobbet på lördagskvällen (vid 22:30) sa jag att jag var lite hungrig och då ställde hon sig och gjorde carbonara till mig. <3 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress