Friday!
Vilken fredag jag hade igår. Var i skolan ("på universitetet" låter så konstigt men det var ju så klart där jag var, haha) 9-16 och sedan städade jag och tog det lugnt hemma ett tag. Känner att det är viktigt att någon gång få andas ut och bara ta det lugnt, speciellt efter ett par riktigt stressiga veckor. Efter lite middag och sminkning (har inte kunnat sminka mig på hela veckan pga utlag) åkte jag hem till Elin och Patrik, de har för en vecka sedan fått tillträde till deras nya lägenhet. Den var verkligen så fin! Så glad för deras skull! Vi var ett gäng som var där, drack lite öl och kollade på På spåret. Vi funderade på att dra ut och dansa men rykten sa att kön till Värmlands nation var lååååång så vi satte oss på Smålands nations pub istället och snackade. Kanske bättre än att dansa, man är ändå ganska trött på fredagarna. Då är pub ett bättre alternativ. 
 
Idag tog jag en behövlig sovmorgon, åt en sen frukost och ska nog nu ta lite bilder. Länge sen jag gjorde det känns det som... Dock är vädret ute sämst så jag funderar på att exprimentera lite med min blixt inne i lägenheten istället! Får se hur resultatet blir! 
 
Att komma hem en fredagseftermiddag, ta fram en godispåse och se på en serie innan man sätter igång med det man ska göra. Har äntligen kommit till säsong 4 på Sherlock. Det har alltid varit saker ivägen men nu så! 
 
Så bra selfieljus i Elin och Patriks badrum, haha! 
 
Smålands var kul! 
 
Alltså snapchat, haha! <3 bästa appen! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress