Åre dag 2 (lördagen den 11/2)
Dag 2 i Åre bjöd på sol och en riktig krasch i backen. Ändå en bra dag!
 
Vaknade upp till solsken, bra start på dagen!
Alltså dessa solglasögon! Så coola!
 
Mamma och jag var som vanligt lite sega på morgonen (ta ett tag för oss att vakna till) men vi tog oss ut i backen och möötte upp Lassa på högzon. 
 
Det var så få i backen under denna helg! Har aldrig varit med om liknande, kan det inte alltid vara så? Haha!
 
Bäst att njuta av utsikten medan man kan!
 
Tycker att Jämtlands flaggan är så fin!
 
Mamma kan det här med namnen på fjällen och att orientera sig. Hon står säkert och pratar om något fjäll längre bort eller om lunchen vi skulle äta, haha!
 
 
 Livsnjutaren själv!
 
Lördagen i Åre bjöd på sol. Mamma och jag tog det ganska lugnt på morgonen och tog 10:10 bussen mot Åre och mötte upp Lasse i backen. Vi åkte fram till lunch då vi lyckades få et bord på Buustamon. Sedan skulle vi åka lite till men jag lyckades krascha rejält och tänkte att det bästa var att ta mig hem. Jag älskar fart och adrenalin men ibland går det lite tokigt till. Har förhopningsvis bara sträckt till knät men ska nog kolla upp det i veckan så att det inte är något som är ordentligt trasigt. Kan inte rikigt sträcka ut benet helt och haltar runt här hemma. LIte segt men det finns inget att göra åt det nu. 
 
Lördagskvällen började i alla fall med att jag tog en bastu och sedan åt vi en god middag och kollade på tv. Bra dag! Söndagen blev som vanligt en städ- och resedag. Hann med ett snabbt stopp hos våra släktingar i en by i närheten så det var väldigt trevligt! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress