Alla hjärtans dag
Bild från favoritappen aka Snapchat
 
Hoppas att ni hade en fin dag igår. Vi har just nu ganska lugnt i kursen, slutuppgiften lämnades in i måndags kväll och nu är det bara opponeringen på den som är kvar. I och med detta bestämde jag mig för att ta en dag ledigt och inte stressa iväg någonstans. Allt fick ta den tid det tog helt enkelt. Tog mig ner på stan och lämnade in kontanter på banken och köpte sedan ett par strumpbyxor. Mitt knä är ju varit svullet sedan kraschen i skidbacken och jag vill inte gå runt i tighta jeans och då behövde jag fylla på förrådet med strumpbyxor. Trivs ändå i att gå runt i klänning och ska nog infrskaffa mig fler kjolar och klänningar. 
 
Kvällsaktiviteten blev Harry Potter och den flammande bägaren samtidigt som jag åt en god middag bestående av klyftpotatis och qurnfilé. Sedan förflyttade jag mig till fåtöljen virade in mig i en filt och åt Frödinges kladdkaka till efterrätt. En mycket väl godkänd alla hjärtans dag! 
 
 Bild från min promenad till stan
 
Jag vet att många har sagt detta förr (och mina vänner även till mig) men det är faktiskt som vilken dag som helst. Tycker att fokuset borde ligga på att vara tacksam och visa uppskattning till de man älskar, inte på vems partner som köpt finaste buketten med röda rosor. Mamma skickade mig ett fint litet sms på morgonen som fick mig att le när jag vaknade, det gjorde mig glad! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress