8 februari
God kväll!
 
Kikar in här och säger hej medan tvätten blir klar nere i tvättstugan. Hur mår ni? Saknar att inte skriva varje dag om vad jag sysslar med även om jag gillar veckosammanfattningarna. Jag vill att fokus ska ligga på bilder och sånt i bloggen men det tar tid om det ska bli kvalité på inläggen. Kan ju faktiskt göra som jag vill då det är min blogg. Blanda in lite vardagsinlägg här och där när jag känner för det. Vad tycker ni? Kommentera! I want to know!
 
Idag har jag haft en låååång dag i skolan. Började dock dagen med att sminka mig och borsta tänderna till tonerna av hits från 90- och 00-talet, vilken pepp! Tänk er Britney Spears, Backstreet boys och Westlife, så bra! Studsade till skolan i solsken (hur fantastiskt är inte det? Strålande sol två dagar i rad!) och kom indansandes i korridoren, haha! Klockan 9 hade vi ett tre timmar långt pass som informerade om uppsatsen vi ska skriva denna termin. Vi blev nog alla lika chockade när läraren frågade vad vi hade tänkt skriva om. Vi hade inte fått någon information alls, men jag har nu valt att inrikta mig mer mot språk och inte mot litteratur. Det kommer nog att bli bra! Sedan har jag och Elin pluggat på Blåsen och läst ikapp inför kvällsföreläsningen vi hade nu ikväll. VI läser ju en delkurs i Svenska som andraspråk och den är ungefär ett tillfälle en kväll varannan vecka. Gick ifrån skolan vid 20:00 och kände att min hjärna hade förvandlats till bomull. 
 
 
Fantastiska sol, som jag älskar dig! <3
 
Lyxmiddag i skolan!
 
Man blir sliten efter en hel dag i skolan. Kände mig inte fräsch när jag stod och skrev ut kompendietexter jag ska referera till i min hemtenta...
 
 
Så pigg... Eller inte! 
 
Nu till en rolig grej! Jag har haft en hektisk tid nu (med inspark och plugg osv.) och jag kände att jag behöver en liten paus. Mamma och Lasse skulle upp till Åre nu i helgen och frågade om jag ville med upp. Dock tog tågbiljetterna slut och jag kunde inte hoppa morgondagens seminarium och ta ett annat tåg. Men mamma erböd sig att sponra med en flygbiljett. Så jag flyger upp på fredag morgon. Alltså det ska bli så jävla kul! Det blir nog längd och foto på fredagen och sedan en dag i backen. Är så peppad! Behöver se fjäll, få se snö och andas frisk luft. Och fotografera något annat än Uppsala, haha! (Inget fel med Uppis men behöver inspiration!) 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress