Lediga helger
Det var länge sen jag hade ett jobb där jag var helt ledig på helgerna. Det känns verkligen bra att bara jobba måndag-fredag och sedan ha två hela dagar när man är ledig. Under veckorna på posten har jag försökt att ta det lugnt under helgen. Detta har fungerat ganska bra! Har blandat helgerna med besök på museum med Emma (tror jag skriver ett eget inlägg om det), fest med vänner och att hänga ute på landet. 
 
Vi blev med nytt landställe förra sommaren. Då hann vi inte vara där så mycket då vi fick tillträde i slutet på juli men nu i år har det blivit betydligt mer! Det är helt perfekt då jag hinner med att ta Waxholmsbåt på fredag eftermiddag och kommer direkt till ön. Förrförra helgen spenderades på vår brygga i en solstol läsandes på min bok för sommaren (Störst av allt av Malin Persson Giolito). Sov tills jag vaknade, fick äta fantastiskt god mat och hänga med familjen. Det känns verkligen som att det var en perfekt helg där fokuset låg på att vila ut!
 
Tog med mig kameran och fotade lite. Det blir ju inte så mycket av det under vardagarna då jag jobbar men jag vill verkligen få tillbaka kreativiteten igen! 
 
 
 
Tänk att bli välkommnad med lite bulbbel och mackor med skagenröra på nere på bryggan.
 
 
 
Traskade runt i skogen och fångade solstrålar! Terapi för själen! 
 
I väntan på båten som skulle ta mig tillbaka.
 
Mamma på bryggan, snälla hon följde med för att vinka av mig :) 
 
Kom till ett Stockholm som badade i fint kvällsljus <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress