Lördagskul!
I helgen kom några av Ljusdalsvännerna på besök till huvudstaden. Jag mötte upp hela gänget (Elin, Patrik (som då, precis som jag, är stockholmare), Linda, Martin, Gustaf, Marcus och Stina) utanför Gröna Lund och vi spenderade dagen där med att testa gamla och nu nya favoriter. Älskar när det går fort och känna adrenalinet pumpa så jag var väldigt nöjd med dagen, haha! 
 
Åkte bland annat deras nya Ikaros, precis som frittfall men man faller liggandes istället för sittandes. Jag är en sån som gillar frittfall men denna är snäppet bättre!
 
Närmare framåt kvällen drog vi hem till Stina en stund innan de flesta av oss senare åkte till Kungsholmen för att äta middag på Pinchos. Restaurangens koncept är lite anorlunda då du beställer maten via deras app och hämtar den själv borta vid köket. Det låter lite "b" men det var verkligen supergott! Maten är små rätter så att det blir som en typ av tapas. Senare tog vi en öl och när vi började bli trötta kramades vi hej då och skiljdes åt för denna gång. Jag lyckades då hamna på F12 och kom väl hem vid tre? 
 
Det blev favoritdrinken mojito! Riktgt god! 
 
Min planka är den översta och består av: plankstek, buffalowings, friterad halloumi, sötpotatis pommes med chillibea och kycklingspätt. Till efterrätt njöt jag av en brownie med grädde och daimkross. Så gott! 
Dejter
Förra onsdagen gjorde jag något riktigt spännande efter jobbet. Jag gick på en första dejt! Grejen med första dejter är att det kan gå hur som helst. Man kanske har skrivit och snackat en del men man kanske inte klickar med personen i verkligheten face to face eller så gör man det! Jag har varit på dejter där det inta alls känts riktigt 100% och jag har varit på dejter där det känts bra men sedan har personen inte kännt samma sak. Men samtidigt får man se det som ett sätt att lära känna andra och en själv på. 
 
Det har i alla fall blivit fler en den där första dejten, vilket är superkul! Första dejten blev en middag på Trattorian på Norr Mälarstrand följt av en promenad. Sedan har det flytit på med fler middagar och matlagning. Att laga mat tillsammans är nog ett bra sätt att lära känna varandra på, jag blev i alla fall introducerad till salsa med annanas (?) i när vi i helgen lagade tacos. Det var ju supergott, varför har jag inte ätit det förr?! 
 
 Den vänstra bildens spegel är nu putsad, haha! 
 
Tacos, rätten man inte vill äta ensam... Rätten man kan variera på sjukt många olika sätt. Rätten som alla gillar!
Lediga helger
Det var länge sen jag hade ett jobb där jag var helt ledig på helgerna. Det känns verkligen bra att bara jobba måndag-fredag och sedan ha två hela dagar när man är ledig. Under veckorna på posten har jag försökt att ta det lugnt under helgen. Detta har fungerat ganska bra! Har blandat helgerna med besök på museum med Emma (tror jag skriver ett eget inlägg om det), fest med vänner och att hänga ute på landet. 
 
Vi blev med nytt landställe förra sommaren. Då hann vi inte vara där så mycket då vi fick tillträde i slutet på juli men nu i år har det blivit betydligt mer! Det är helt perfekt då jag hinner med att ta Waxholmsbåt på fredag eftermiddag och kommer direkt till ön. Förrförra helgen spenderades på vår brygga i en solstol läsandes på min bok för sommaren (Störst av allt av Malin Persson Giolito). Sov tills jag vaknade, fick äta fantastiskt god mat och hänga med familjen. Det känns verkligen som att det var en perfekt helg där fokuset låg på att vila ut!
 
Tog med mig kameran och fotade lite. Det blir ju inte så mycket av det under vardagarna då jag jobbar men jag vill verkligen få tillbaka kreativiteten igen! 
 
 
 
Tänk att bli välkommnad med lite bulbbel och mackor med skagenröra på nere på bryggan.
 
 
 
Traskade runt i skogen och fångade solstrålar! Terapi för själen! 
 
I väntan på båten som skulle ta mig tillbaka.
 
Mamma på bryggan, snälla hon följde med för att vinka av mig :) 
 
Kom till ett Stockholm som badade i fint kvällsljus <3