¡Hola!
Det har varit mycket plugg under den senaste tiden. Samtidigt som den nuvarnade kursen pågår ska vi ha påbörjat vårt arbete med uppsatsen. Jag försöker att inte stressa upp mig inför uppgifter eller plugget. Vad är det värsta som kan hända? Att man blir underkänd? Då får man helt enkelt göra om eller komplettera, det är inte värre än så! 
 
Förutom en hel del plugg så har planeringen inför höstinsparken dragit igång. Vi hade det första fadder- och veteranmötet i torsdags och jag tror att det kommer att bli en så sjukt rolig inspark. Jag var också på en kursares inflyttingsfest i helgen och igår körde jag ett rejält bodypumppass på gymmet. Denna vecka är det plugg som gäller och sedan blir det några dagars valborgsfirande á la Uppsalastil. Kommer bli så jävla roligt!
 
Har inte tagit så många bilder unde den senaste veckan (eller veckorna) och tydligen tyckte prioriterade jag att i lördags ta en bild när jag åkte hitt på Carro (universitetets huvudbibliotek), viktigt stund då jag hittade två böcker till min uppsats. Skärmen på mobilen är fortfarande trasig och ska förhoppningsvis lämnas in i veckan. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress