Tillbakablick: Lund
I början av april var jag och besökte min vän Mathilda nere i Lund. Igår satt jag och redigerade lite bilder från min weekend och tänkte dela med mig av några till er. Lund är nog den studentstad som liknar Uppsala mest med många studerande, nationsliv och så vidare. Jag gillar Lund, jag funderade på att studera där när jag sökte utbildning dock fann jag inget som föll mig i smaken och i efterhand så ångrar jag inte att jag valde Uppsala (det höll ju på att bli Göteborg där ett tag!). 
 
 
 
 
 
 
 
De här bilderna är alla (förutom den första) från söndagen. Mathilda fyllde år och vi promenderade ner på stan och åt på en fantastiskt sushiresturang och sedan såg vi på ett spex framfört at Toddyspexarna. Kommer ihåg hur jag verkligen uppskattade och njöt av att solen sken även efter middagen. Det tar man ju inte för givet som svensk, haha! 
 
 
 
 
 
På måndagsmorgonen promenerade jag till stationen och passade på att fota lite. Perfekt sätt att starta dagen på! Man borde gå på fler morgonpromenader. Kanske ska bli en grej nu när jag försöker att bli en morgonmänniska (haha, ställer klockan på 6:30-7:00 varje vardag för att försöka få en rutin i vardagen, det är inte lätt som student!). 
Det går framåt!
Igår hade vi det sista seminariet i den näst sista kursen för denna termin. Vi opponerade på varandras examinerande uppgifter och jag fick oväntat bra kommentarer från läraren på det jag hade att säga (för att vara den läraren, som är väldigt kritisk av sig). Blev i alla fall godkänd trots många kommentarer och "fel" i uppgiften så jag kunde traska hem i hagelstormen ganska nöjd ändå. Nu när jag har den kursen ur vägen kan jag börja fokusera mer på uppsatsen, dock har jag en omtenta nästa lördag men det ska nog ordna sig. 
 
Annars har det som folk mest pratat om de senaste dagarna varit vädret. Alla vill ha fint väder i helgen då man kommer att spendera mycket tid ute. Dock har de senaste dagarna bjudit på sol, regn, molnigt, hagel och snö. Gärna samtidigt eller på en tidsperiod på typ 10 minuter. Lite segt men vi håller alla tummarna för att lördag och söndag bjuder på bra väder. 
 
Har börjat använda tunnare jackor (även om det krävs en kofta över skjortan). Heja våren! 
¡Hola!
Det har varit mycket plugg under den senaste tiden. Samtidigt som den nuvarnade kursen pågår ska vi ha påbörjat vårt arbete med uppsatsen. Jag försöker att inte stressa upp mig inför uppgifter eller plugget. Vad är det värsta som kan hända? Att man blir underkänd? Då får man helt enkelt göra om eller komplettera, det är inte värre än så! 
 
Förutom en hel del plugg så har planeringen inför höstinsparken dragit igång. Vi hade det första fadder- och veteranmötet i torsdags och jag tror att det kommer att bli en så sjukt rolig inspark. Jag var också på en kursares inflyttingsfest i helgen och igår körde jag ett rejält bodypumppass på gymmet. Denna vecka är det plugg som gäller och sedan blir det några dagars valborgsfirande á la Uppsalastil. Kommer bli så jävla roligt!
 
Har inte tagit så många bilder unde den senaste veckan (eller veckorna) och tydligen tyckte prioriterade jag att i lördags ta en bild när jag åkte hitt på Carro (universitetets huvudbibliotek), viktigt stund då jag hittade två böcker till min uppsats. Skärmen på mobilen är fortfarande trasig och ska förhoppningsvis lämnas in i veckan.