Helg igen

Hejsan vänner! Är allt bra med er? Med mig är det bra!

Har haft fullt upp i veckan då jag pluggat inför hemtentan vi hade från torsdag till fredag. Och efter att den lämnats in på torsdag förmiddag var det dags för en ny kurs att introduceras, VFU! Alltså verksamhetsförlagd utbildning. På måndag börjar jag min tre veckor långa VFU-period på en grundskola i Uppsala. Är så taggad! Det ska bli så kul att få komma ut i skolans värld, se hur en (för mig!) ny skola arbetar och så klart ska det bli kul att få träffa elever och få undervisa igen. Det var ju ett tag sedan jag jobbade som lärarvikarie. Kommer ni ihåg? Good times!

I fredags åkte jag direkt till Stockholm, denna gång hade jag sällskap på tåget av Elin. Trevligt! Jag hann med att gå på teater på Nobelmuseet. Mammas gamla klasskompis spelade med en vän och det handlade om de ytterst få kvinnliga nobelpristagare inom vetenskape, skandaler och motgångar. Dom gjorde det med humor och jag tyckte att det var väldigt roligt! Skandal hette pjäsen!

Idag då? Jo, jag har jobbat. Som jag brukar göra när jag är i stan. Men jag har också roat mig med att köpa nya träningskor och somnat på en stol i köket samtidigt som jag spelat jazz i högtalaren och mamma lagat mat. En bra lördag helt enkelt!

Festade till lördagen med att använda en ny blus. Hoppas att ni har en fin helg!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress