Att göra innan en tenta

Idag har jag en dag utan varken föreläsningar eller seminarium. Jag började dagen med att snooza i en och en halv timme och bara ligga och dra mig i sängen. Efter frukosten började jag dammsuga och skura golvet (vilket verkligen behövdes) och sedan var det dags för lunch. Annars har mitt liv bestått av att läsa kurslitteraturen inför hemtentan (som vi får imorgon) och vara i skolan. 

 

Nu är tanken att jag ska iväg till gymmet. Man måste få ta några lediga dagar lite då och då för att vila upp sig. Min kropp börjar säga ifrån nu då jag rör på mig alldeles för lite och jag får ont i höfter och så… Det är inte kul att känna sig mycket äldre än 22 år. Började ta tag i det här med träningen lite smått i veckan då jag var ute på en promenad i tisdags. Så skönt! Nej, nu ska jag börja cykla! Elin har seminarium och tanken är att jag ska vara färdigtränad när hon slutar.

 Har dock en del grejer att plocka undan så helt städat är det inte! Men det är så skönt att golvet är gjort, då är det bara att plocka med grejer sen.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress