Snart till Berlin men först lördagens roligheter
Ännu en gång har jag haft en fantastisk helg! Känner att mitt liv börjar falla på plats igen och att jag börjar må mycket bättre. Idag är det måndag och jag, Elin och Linda ska åka till Berlin. What?! Redan?! Det kommer att bli så roligt! Blir helt pirrig i kroppen av att tänka på det, haha! Vi är så taggade! Planet går ikväll så jag har några timmar på mig att packa, plugga (så att jag slipper göra det där) och städa undan lite. 
 
Men måste få nämna lördagen innan jag slänger i mig det sista av min frukost och sätter igång med dagen. Vid fem mötte jag nämligen upp två av mina generalkollegor på Orvars (Norrlands pub) där vi åt lite, drack någon öl och planerade vårt framträdande på Musikyran (en sittning för lärare). Sedan gick vi till Gotlands (där sittningen var), presenterade oss och framförde en liten dikt (som även innehöll sång). Det som jag gillar med lärarprogrammen är att även om det är flera program med många studenter känns det så familjärt och mysigt på något sätt. Efter det så satte jag mig med Johannes (också general) nere på Gotlands pub och drack några öl innan vi gick på släppet några timmar senare. Alltså musiken som spelades var så bra, inte en enda låt jag tyckte var dålig (All heder åt DJ-duon Kittlar dödsskönt i klittan, de är bäst!). Nu har jag haft två helger i rad som varit så jävla grymma.
 
Alltså Nöjesutskottet hade gjort det så fint! Så bra uppstyrt! 
 
 Kan ju säga att min Snapchat gick varm under kvällen! Kläderna är nya och inhandlades i fredags på Carlings. 
 
Sista bilden från kvällen. Tyvärr får ni inte se de videor jag har på när jag sjunger med till Britney, Backstreet boys eller Frozen. Men det ska ni nog vara glada för, haha! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress