Omstart
Det har hänt så mycket denna vecka att jag knappt vet vart jag ska börja. Avslutade i tisdags VFU-kursen med ett seminarium. Det var en kul tid på skolan jag var på men jag började längta tillbaka till studentlivet igen. Att få bestämma lite över mina egna tiden, ta en öl efter plugget utan att gäspa stort och nästan somna av utmattning från alla intryck och så vidare. Bara det att jag nu kan tvätta i tvättstugan mitt på dagen under vardagarna är en lyx, haha! 
 
Sedan har veckan rullat på med generalmöten och plugg. I onsdags var jag äntligen (!) och såg Fantastic Beasts and Where to Find Them. NI som känner mig vet ju att jag ÄLSKAR allt som har med Harry Potter att göra och det kändes så bra att få vara tillbaka i Rowlings värld igen. Kommer troligtvis ett eget inlägg om det. Dock har nog torsdagen toppat dagarna denna vecka. Först med en ytterst tråkig föreläsning och sedan blev det bättre och bättre med så mycket skratt. Efter lunchen hade jag ont i mina kinder av allt skrattande. Den dagen var nog en av de längsta i litt liv för vi fick känslan av att den aldrig tog slut, haha! Jag tog ett viktigt beslut i mitt liv. Jag har från och med nu lovat mig själv att jag inte ska svika mig själv igen och alltid gå efter magkänslan. Från och med nu ska jag bara omringa mig av personer som får mig att må bra. Fredagen bestod av generalgrejer, det tar mycket av min tid men det gör inget. Vi har så kul ihop och arbetet går framåt! Vi hade under fredagseftermiddagen det första mötet med faddrarna inför insparken (kul!!!) och sedan planerade vi inför ett framträdande vi ska ha på en sittning för lärare ikväll. Hann till och med en sväng på stan och köpte mig en ny outfit (det är jag värd!) innan jag begav mig hem till Linda och Martin. 
 
Hyfsat bra vecka ändå. Dock har jag inte varit bra på det här med bilder och kameran har under den senaste tiden fått stanna hemma... Men på måndag åker jag, Linda och Elin till Berlin och då kommer jag att ta mängder med bilder! 
 
 
 
Jag har insett att denna termin fört med sig så mycket nya bekantskaper som jag är så otroligt tacksam över. Jag har verkligen så fina vänner som jag gillar otroligt mycket. Det betyder verkligen allt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress