Full rulle
Alltså vilken helg! Ville egentligten använda den till att vila upp mig efter en veckas VFU men det blev inte riktigt så. I fredags åkte jag nämligen till Stockholm efter VFU:n. Under helgen har jag hunnit med två läkarbesök under lördagsförmiddagen, fotomässan med Emma efter det och senare mötte jag upp mamma och Lasse och gick på mat och vinmässan. Smidigt att båda mässorna är på samma ställe. Lördagen bjöd även på en middagsdate och sedan en lugn kväll i soffan. Söndagen blev inte så slapp den heller. Efter en promenad och lunch så packade jag snabbt ihop mina grejer och åkte tillbaka till Uppsala för ett generalmöte. 
 
På söndagkvällen nådde jag även nya höjder i multitasking och somnade med datorn i knät och fortsatte att skriva i sömnen. Vaknade till och hade ord formulerade i dokumentet som jag inte minns att jag skrivit och som dessutom var helt osamanhänande med resten av texten. Synd att det inte fungerade, tänk om jag hittat ett sätt för mig att kunna sova och plugga samtidigt?! Vorde ju drömmen att vakna upp utvilad och färdigpluggad, hehe!
 
Uppe med tuppen för läkarbesök, men vad gör det när man får promenera på lugna Stockholmsgator med mamma och senare en andra frukost hos morföräldrarna? 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress