Första november
November tog med sig regn och rusk. Det fick bli regnjacka och att sätta sig på en blöt sadel när jag cyklade iväg imorse. Inte det roligaste! Men det var idag dags för min andra dag på skolan jag gör min VFU på. En kort dag på endast två timmar där vi gick igenom lite värdeord i kunskapsmålen och sedan en rundvandring på skolan. Det var kul att träffa de andra studenterna som gör VFU på samma skola, vi har ju haft föreläsningar tillsammans med det är inte lätt att se och prata med 90 andra personer när man redan är ett gäng som man har läst ett år med och redan känner. Ser detta som ett tillfälle att lära känna fler lärarstudenter!
 
Tog en sväng förbi affären och handlade på vägen hem så att det är gjort för veckan (kanske får komplittera med något senare) och sedan blev det lite lunch och fika. Fika är ju obligatoriskt när man pluggar! Nu ska jag gå igenom PowerPoints inför fredagens tenta, har inte hunnit plugga alls då jag var så trött igår. Somnade för andra kvällen i rad innan klockan 22. Tänker mig att det kan bero på flera saker, antingen är det för att vi ställt om klockan och att den igentligen är runt 23 eller för att jag har haft en intensiv period den senaste tiden med hemtenta och jobb i helgen. Hoppas att jag får in det som rutin nu (att gå och lägga mig tidigt) för jag skulle behöva mer sömn på vardagarna.
 
 
Försökte ta en till bild med min webbcam men det slutande med att jag aldrig blev riktigt nöjd och att jag tröttnade. Har en "fuldag" och med nya finnar som ploppat fram och känner att det inte blir några fina bilder. Kanske beror på menscykeln? Det är nog snart dags för PMS igen om jag inte har helt fel, har bunkrat upp med choklad i alla fall! Haha, choklad är livet! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress