Berlin dag 2

Berlin dag nummer två (alltså onsdagen) spenderades i affärer. En riktig shoppingdag med finfina fynd. Vi spenderade först timmar inne på Primark och efter en ganska sen lunch på Vapiano så tog vi tunnelbanan till Wittenbergplatz och gick längst shoppinggatan där. Där finns de flesta butiker och måste säga att Berlin har ett väldigt bra shoppingutbud. Väldigt nöjd på den fronten kan jag lova! Fötterna var lagom ömma efter första dagen och vi avslutade shoppingen med en fika innan vi lyxade till det med att ta tunnelbanan hem igen. Tror att det var 12 stationer från oss, haha!

Sedan lagade vi tacos och spelade kort under kvällen. Jag blev förevigt tysk mästare i Chicago då jag vann sista spelet innan vi skrattandes gick och la oss. Imorgon har vi nästan en heldag här då flyget går sent hem, vi har planerat att spendera dagen på museum. Ska bli kul!

Tre tjejer tredo att göra stan!
Trots ett flertal besök på Vapiano i Stockholm har jag aldrig ätit pizza. Jag kan ju börja med att nämna att jag inte är jätteförtjust i pizza och tycker att det kan vara gott någon gång ibland. Denna gång provade jag Vapianos pizza och jag själv tycker att de är bättre på pasta. Den var god men inte mer än så.
Jag i tunnelbanan. Tycker att Berlins tunnelbana får mycket väl godkänt. Minuset kan dock vara priset (2,4€/resa) men det var ändå värt det. Inga spärrar och man betalar via automater med antingen kontanter eller kort (mynt går väldigt bra). Stationerna är fina och tågen också. Bra Berlin!
Taco på bönor! Linda står för receptet: kidneybönor som stektes/tillagades med salsa och tacokrydda (yes vi hittade krydda i butiken här vid hotellet). Väldigt god middag måste jag säga!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress