Problemen blåste plötsligt bort
Igår efter en lång pluggdag och sedan lite städning av lägenheten så ringde det på dörren. Öppnade och där stod en person som varit borta i en månad och som jag har längtat. Vi bestämde oss för en promenad och sedan ett glas rosé i solen för att ta igen den tid vi inte setts. Så skönt att ta en paus från tentaplugget och bara få prata och njuta av ett litet smakprov på sommaren. Riktigt bra start på veckan! 
 
 
Idag tog det emot att gå upp för redovisning i skolan klockan 8... I fyra timmar höll vi på i klassen med redovisning efter redovisning (och lite raster här och där). Efter det blev det mer plugg inför tentan och nu sitter jag hemma och ska sätta igång igen. Det är en hel del att nöta in och hjärnan säger "vill ha sommaaaar och ledighet!!!!", nu ska jag kämpa på innan det är dags att laga middag!
 
På väg hem! Så varmt idag (för varmt med tröjan jag hade på mig...
Pisshelg
I dag har jag förflyttat mig till Carolina Rediviva, som är Universitetsbiblioteket här i staden. Jag orkade inte vara kvar inne i min lilla lägenhet och behövde ett miljöbyte. Speciellt efter igår då jag bara var inne hela dagen... Alltså denna helg får ta priset för det sämsta och tråkigaste helgen i mitt liv. Planen hade sedan länge varit att dra ihop hela gänget en sista helg innan alla åker mot olika städer över sommaren och så går jag och får världens hosta... Så medan alla vännerna öser roligeheter över alla sociala medier och skrev att det var den bästa helgen någonsin (typ) och att allt var så underbart, så var jag hemma och tröttnade på ALLT i livet. Jag ville bara försvinna där och då. Jag gillar att bo själv men igår nådde det botten när det kändes som en tung sten landat på mitt bröst och det enda jag kunde göra ett tag var att stirra in i en vägg. När jag väl skulle sova så får jag tillbaka hostan- som för övrigt känns som att man ska hosta upp båda lungorna- och inget kändes bra. Jag hade inför kvällen avaktivaktiverat alla notiser på några chattgrupper för att jag verkligen inte orkar med något sådant just då, så jobbigt att se alla plannera och så kan man inte vara med... Jag må vara självisk eller barnslig som gör så men det gjorde verkligen ont att se alla vara så glada när jag under den störrde delen av veckan kännt en sådan ångest över allt och att jag bara ville ha kul. Så det fick vara en deppig helg helt enkelt. 
 
Ibland måste man få var ledsen, man måste tillåta sig själv att vara lite ledsen ibland. Att få gråta ut och känna att det försvinner efter ett tag. Imorgon är jag den glada Alice igen och sedan är det bara att ge gärnet inför tentan och sen är jag "ledig" hela sommaren. 
 
Dagens instagrambild (innan det blev alldeles för stökigt på bordet)!
Lite ögonblick från veckan
Medan jag sitter och försöker skriva ner allt jag ska behöva kunna till tentan (och samtidigt panikar lite över alla begrepp och att min hjärna tog sommarlov för ca tre veckor sedan) så kan ni se lite ögonblick från veckan. 
 
 
 
Jag bakade en frozen cheescake i måndags kväll och fick använda mina nya bakbunkar som jag fick i födelsedagspresent. Så fina och så bra! Vi har haft likadana (fast en annan färg) i familjen som hållt hur länge som helst, de är äldre än mig!? Det var också första gången jag bakade något i mitt kök, dock längtar jag tills dess att jag har en riktig ugn. 
 
 
 
Sommaren gjorde ju en blixtvisit ett tag och i tisdags satte vi oss ute och åt våra matlådor och pluggade sedan ute i gräset. Dock fick jag för det betala för tusan vad det kliade i hela ansiktet! 
 
 
I torsdags mötte jag upp Elin och Linda i skolan och gjorde klart ett grupparbete. När jag kom hem åt jag en bit cheesecake, kollade på The Big bang Theory och kurerade mig lite. Vaknade nämligen upp på onsdagen med knapp någon röst och efter det har jag hostat så att jag trott att mina lungor ska hostas upp... Så trist och olägligt! Är i alla fall på säsong nio när det kommer till TBBT och det blir ju bara bättre och bättre! 
 
 
Man blir alltid liten ochh yngklig igen när man blir sjuk och det enda man vill är att ens mamma ska ta hand om en.
 
 
Plugg och broccolisoppa en torsdagskväll. 
 
 
Fredag och plugg i sängen.
 
 
Igår pluggade jag i stort sett "hela" dagen (mycket pauser dock...). Men på kvällen lämnade jag lägenheten för att handla mat och panta burkar. Det var skönt att få andas frisk luft och få röra på benen.
 
 Lördag och jag förflyttade plugget till golvet. Vännerna skriver flitigt om kvällens planer i gruppchatten men jag kan inte vara med. Vet att jag under dagen inte hostar så mycket men under natten drömmer jag till och med om mitt hostande. Har sovit så dåligt under de senaste nätterna och jag vill verkligen bli frisk till den kommande veckan. Så det blir tråkigt nog en hemmakväll för mig. Men om exakt en vecka är vi i Göteborg och ser världens bästa Håkan Hellström.