FMTK
Det är så skönt att ha gymmet med bara några minuters cykelavstånd, både hemifrån och från plugget. I höst när jag byter institution så blir det ännu närmare från plugget, nämligen i huset bredvid! Idag drog jag och Elin iväg och körde ett pass. Skönt efter all påskmat och godis. Det blev en halvtimme på crosstrainern och fem svettiga minuter i en trappmaskin. Alltså trodde att jag skulle dö! Haha, det kändes verkligen i benen och rumpan! Ska öka på stegvis vid varje träning (hahaha!!! Humorn är på topp!). Sedan körde vi ett av Försvarsmaktens pass på deras app FMTK (Försvarsmaktens Träningsklubb). Testade ett magpass i torsdags som kändes i flera dagar efteråt, så effektivt! Idag blev det ett pass som hette "Lilla utmaningen" med lite smått och gått. Kändes bra när vi gick därifrån. På torsdag blir det spinning igen! 
 
Lilla utmaningen, som vi bland annat körde idag, bestod av:
10 situps
10 armhävningar
10 benböj 
10 burpees 
x 3
 
Det bästa med appen är att man kan träna var som helst. Man behöver inte tillgång till ett gym och de enda vikter som behövs är ens egna kroppsvikt. Idag lade jag dock på lite vikt när jag gjorde benböj, men man gör lite som man vill. Sedan är det så skönt att någon har gjort ett pass så att man slipper sitta och plannera, man kan också söka och ställa in vilken slags träning man vill köra (rörlighet, styrka eller kondition), tid och ansträningningsnivå. Oj, nu blev det mycket om appen känner jag! Jag kör dock inte enbart utifrån appen men den ger en hel del inspiration. Hoppas på träningsvärk imorgon! 
 
 
Innan dagens pass. Skönt att träna mitt på dagen då det är så få på gymmet! Träffade dock på två andra lärarstudenter från mitt insparkslag så det blev lite lärarsnack, haha! 
Söndagspromenad
I söndags när familjen åkta iväg och lämnat mig kvar i Stockholm passade jag på att ta mig ut i solen på en promenad. Det var riktigt blåsigt, riktiga vårvindar som nästan fick mig att lyfta från marken. Haha, nej men jag kände att ma fick en liten extra knuff när jag gick medvind. Hamade efter ett tag vid stadshuset och fick sedan ett samtal som ledde till promenadsällskap. Vet inte hur långt eller länge jag var ute men skönt var det, gick hela vägen till mina morföräldrar där jag blev utfodrad och fick vila benen i soffan och gick sedan hem.
 
 
 Så glad över att få se solen! 
Glad påsk!
Glad påsk på er! Hoppas att ni frosar i godsaker och tar igen er på soffan nu i helgen. Det förtjänar ni!
 
Jag startade mitt påskfirande hos min moster. Där firade vi lite påsk men vi firade framför allt min mormor och morfars 55-åriga bröllopsdag. Stort grattis till dom bästa morföräldrarna! Supermysigt var det och jag somnade på soffan mellan huvudrätten och efterrätten, standard mig kan jag ju säga. Trött efter en tuff kurs i plugget och mycket att tänka på. 
 
På självaste påskafton (igår) så jobbade jag fram till halv fyra. Sedan så promenerade jag i det fina vårvädret och blev efter runt tjugo minuter i upphämtad av pappa, Wilma och hennes pojkvän. Kan vi snacka om vädret? Hur underbart ar inte det! Sol och elva grader, jag har glömt bort hur det kändes att inte behöva frysa. Det kändes underbart i alla fall! Sedan var det dags för påskfirande hos min faster. Vi åt tills vi inte kunde få i oss en enda liten bit till. Senare på kvällen blev det ännu mera påskfirande hemma med familjen (+ morföräldrarna och moster). Jag kunde dock inte få ner en mit till efter besöket hos min faster så en tugga från mammas tallrik fick det bli och sen var jag nöjd. 
 
Är så tacksam över min fina familj och släkt. Fina människor! Har nästan tappat räkningen på antal påskägg (men har kommit fram till att det var fyra stycken) med inte bara godis i. Tusen, tusen tack för allt! 
 
En liten bild på mig från långfredagen! 
 
Livsnjutaren i solen!
 Tog en påskaftonsselfie när alla gått hem