Midsommar

I fredags var det som ni alla säkert vet midsommarafton. Jag jobbade fram till tre och sedan tog jag mig med kollektivtrafinen ut till landet där delar av familjen befann sig. Fick mig en riktigt sen sillunch när jag kom fram vid halv sju på kvällen och sedan gick vi på en promenad på ön. Vi åt en väldigt god middag bestående av grillat och världens godaste chokladtårta. Kvällen avslutades med bad och bastu för "ungdomarna" (är vi det fortfarande? Haha, när slutar man vara det?) vid midnatt. En väldigt trevlig och mysig midsommarafton helt enkelt!

 
 
Kombinationen gummistövlar, klänning och stickad tröja är svårslaget på landet
 
 
 
Plötsligt tittade solen fram och vi fick oss en fin solnedgång!
 
 
 
 
Fina mamma <3
 
Hopp!
 
 
 
 
 
Ett kvällsdopp en ljus sommarnatt
Torsdagsmiddag
I torsdags blev jag bjuden på middag. Frågade om vad jag skulle göra och fick svaret att jag skulle sätta mig ner och berätta om min dag medan han lagade maten. Fick tillslut hjälpa till med att duka bordet, men inte ta ner vinglasen för de nådde jag inte. Det som serverades var en carbonara inspirerad av BBC och sedan glass till efterrätt följt av tv-tittande. En behövlig lugn kväll som blev en bra uppladdning inför midsommar (jobbade dock dag på midsommarafton). 


En lång onsdag
Varför sover jag alltid dåligt när jag vet att jag måste upp tidigt? Jag tror att jag kanske blir stressad över att jag dels måste sova och dels för att jag verkligen inte vill försova mig. I alla fall inatt sov jag dåligt, det kan ju också bero på att det typ har varit fullmåne den senaste tiden. Sådant påverkar faktiskt mig har jag märkt. Sedan fick jag min mens på morgonen och i och med det världens mensvärk, sen skulle jag såklart jobba 11,5 timmar på det. Tror ni att jag är glad över att vara hemma nu? Det är jag verkligen! Jätteglad! Lättad! 
 
Smsade mamma att hon skulle köpa med sig choklad hem. Det bästa med att bo hemma hos familjen i sommar, man kan ringa och be att dom köpr med sig saker. Jag hade ju inte haft någon att ringa i Uppsala (eller ju kompisar men det är ju inte säkert att dom vill cykla 5 km extra för att lämna lite choklad...), men det har jag nu! Nu väntar jag med spänning på chokladen och sedan på att den sista gruppspelsmatchen för Sverige (i fotbolls-EM) ska börja. Hoppas såklart på vinnst eller i alla fall lite skott på mål, haha! Ska nog poppa pop corn också, pop corn är meningen med livet och så är det bara.