Torsdagsäventyr i Uppsala
I torsdags begav vi (jag och min mamma) oss till Uppsala. Det blev en sväng på IKEA och sedan fyra timmars fix i min lägenhet. Blev av med alla kartonger som stått lutandes mot en vägg i snart ett halvår (?) och ersatte dom med en fin Stringhylla jag fick i födelsedagspresent. Vi fick upp skåpluckor på skåpen ovanför garderoberna och satte även in lådor och hyllor i mina garderober (så nu slipper jag ha alla lakan och handdukar i blåa IKEA-kassar, haha). Nu känns det mer hemtrevligt i mitt lilla hem och även skönt att ha lite ordning och reda. Det blev även lite ljusare och roligaer då jag inte har bland annat en 2 meter lång kartong i ett av hörnen som drar ögats fokus till sig.
 
Nästa stora projekt är köket och jag hoppas att vi kan sätta igång snart, men ALLT tar längre tid än man tror tyvärr. Men jag är glad över det vi hann med denna vecka, man måste ta ett steg i taget!
 
 
Titta så fint det blev! Dock långt ifrån klart! VIll ha dit fler böcker och kanske någon ram med en fin bild i och lite annat. Åh, det kommer att bli så fint!
 
Min fina lilla TARDIS! <3
 
De översta skåpluckorna på plats (och även en täcksida som tog upp alldeles för mycket plats).
 
 Något sånt här hade jag tänkt, vi får se! Vi hade lite tidsbrist och jag lär ju få in mer grejer sen! Men det är skönt att kunna se var allt är inte inte öppna ett skåp och hoppas att man inte får tre IKEA-kassar över sig. Lådorna är inte helt klara, de ska få en liten kant långst fram. 
Hagaparken
 
 
 
I tisdags (efter att jag klarat teoriprovet!!!!) tog jag, mamma och Lasse cyklarna och cyklade bort till Hagaparken. Trots att jag bott i Stockholm i hela mitt liv så är det ytterst få gånger jag faktiskt har varit där. Jag vet att jag var där den dagen Julia tog studenten (då dom hade sitt utspring där), men om det skulle vara så att jag varit där tidigare så var det så länge sedan att jag inte kommer ihåg det. Det jag tyckte var så skönt med parken är dess öppna ytor med enorma gräsmattor. Det får mig att tänka på brittiska dramaserier som Downton Abbey och Pride and Prejudice. Fantastiskt att man kana vara så nära stan men få en känsla att inte vara i närheten av den alls. Ett bra sätt att kunna koppla av en stund. 
 
Idag ska jag och mamma till Uppsala och kolla till lägenheten en snabbis. Ska bli kul att komma hem, även om det är för en kort stund! 
Tullgarn slott
I onsdags var jag på äventyr tillsammans med min moster, mormor och morfar och besökte en vän till dom. Vi åkte till Tullgarn slott och åt först lunch på värdshuset och sedan tog jag och morfar en promenad vid slottet. Jag övningskörde både dit och tillbaka och jag känner att jag börjar få kläm på det här med växlingen. 
 
Vildfärsbiff med lite tillbehör, slank ner väldigt fint kan jag säga!
 
 
 
 
"Jag kan tänka mig att bo här", sa jag till morfar.