Tre bra saker
Livet är inte alltid lätt. Speciellt inte när man känner sig nere på grund av olika händelser där man vet att man själv inte har gjort något fel alls. Tur att jag har så fina vänner som alltid finns där! <3 Jag har gått upp tidigt denna vecka (några gånger i alla fall), sett solen gå upp och färga himelen rosa långt bort bakom träden. Gått hem när det blivit mörkt (inte så svårt det är ju mörkt redan vid tre...). Jag har försökt att fånga några solstrålar under en promenad mitt på dagen samtidigt som jag försökte att inte halka på det hala istäcket som lagt sig över hela staden. Jag har varit på möten och planerat inför insparken samtidigt som jag försöker att förstå den svenska utbildningens historia och svara på svåra frågor inför seminarier som vi har på löpande band. 
 
Det är inte alltid lätt. Men idag unnade jag mig kyftpotatis i ugn, qurnfilé och beasås till middag efter en väldigt lång dag. Det tyckte jag att jag var värd! Tänkte att jag kan lista ytterliggare tre bra saker som sker just nu: 

1. Snön ligger kvar! Trodde att den skulle smälta bort ett tag men det är verkligen kallt så den ligger så fint på marken. Dock hann det smälta lite och när det frös på skapades ett väldigt halt lager med is som man får vara lite försiktig med. 
 
2. Min köttfärrsås som jag trodde att jag hade misslyckats med blev god! Den behövde kanske bara gotta till sig lite? 
 
3. På tisdag åker jag hem till familjen i Stockholm. Vill just nu bara krypa ner i mammas famn och äte kåldolmar till middag, kanske inte samtidigt men ändå. <3 
 
 
 
 
 
Lite mobilbilder från de senaste dagarna, jag har inte ens hunnit ta fram kameran och ännu mindre redigerat bilder som jag borde redigeratför länge sedan. Men mobilbilder får duga, Uppsala är ändå en drömmig stad, speciellt när snön har fallit!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress