Tillbaka till vardagen
Idag kommer jag att återgå till lite mer vardagssysslor så som plugg. Eller jag kommer att sätta mig ner några timmar och sätta mig in i det vi gått igenom och komma ikapp en del. Det är planen i alla fall! Måste ta och sätta fart med pluggandet då januari kommer at vara en månad med en hel del att göra då insparken drar igång och det är mycket att fixa. Tänker mig att det är bra att få så mycket som möjligt gjort nu.
 
Igår tog jag, mamma och Lasse en promenad, det är lika bra att passa på när Stockholm bjuder på fint väder! Vi började gå längs Norr Mälarstrand, förbi Stadshuset och vidare längs vattnet tills vi kom till Skeppsholmen där vi vände. Mamma och jag styrde sedan stegen mot mellandagsrean och Lasse avböjde för att kolla på bandy. Hittade lite plagg som jag spanat in tidigare (men taktiskt väntat med att handla tills rean) och sedan traskade vi hem och fikade. Mina ben och fötter var helt slut kan jag ju be att få tala om. Vid 18 tog jag bilen bort till mormor och morfar och hämtade dem, vi skulle äta middag hemma hos oss. Vi hade en mysig kväll med god mat och trevligt sällskap. Skjutsade sedan hem mormor och morfar igen och drog på mig pyjamasen det första jag gjorde, så trött efter en intensiv dag.
 
 Stadshuset. Så fin plats (ett minus är dock att det är så mycket folk...). Kommer ni ihåg dessa bilder jag tog för typ exakt ett år sedan?
 
 Gillar denna stad ändå! Mysigt att vara hemma igen! 
 
 
 Åh nej! 
 
 "Kom med på en promenad, det blir kul!", sa de... 
 
Alltså de sista bilderna... Hahaha! Så typiskt oss! Nu är det dags att träna lite med Försvarsmaktens träningsapp (FMTK), duscha och sedan börja dagen med lite läsning (har lite kapitel i kurslitteraturen att ta igen). Hoppas att ni får en fin dag! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress