Spontant
Jag hade inga planer för den här helgen alls. De andra tjejerna var upptagna på annat håll och jag startade helgen på fredagkvällen med middag hemma och sedan drog jag till V-dalas pub där en vän jobbar. Tänkte att jag kunde sitta där och skriva lite och dricka en öl i lugn och ro men väl där kom jag på att det var fredag och det var fullt med folk. Men jag satt och snackade med henne och sedan droppade det in lite kursare då och då som jag pratade med. Kvällen avslutades spontant på Uplands dansgolv med Marcus och Linnéa. 
 
Det här med bilder... Har helt tappat inspirationen! Får ta och leta fram den nu igen! 
 
Under lördagen tog jag det lugnt. Har börjat kolla på den norska serien SKAM som svt släppt med svenska undertexter så såg några avsnitt av den. Sedan jobbade jag mitt första arbetspass på nation (!). Stod i baren i puben på V-dala (min kompis frågade på fredagen om jag hade lust att ställa upp). Det var i alla fall väldigt roligt! Vi var några som gick på 04-släppet på nationen senare och hann dansa i ca 25 minuter innan de stängde. Sedan blev det fika hemma hos en kompis (som bor i huset bredvid mig) och jag kom hem vid halv sex ungefär. Riktigt rolig kväll! 
 
Idag sov jag ut till 13:40 och sedan har jag bara kollat på serier, handlat och tvättat. Behövde verkligen handla mat då jag knappt hade frukost hemma (fick äta spaghetti och pesto, haha!) och tvätten hade jag skjutit upp några dagar för mycket. 
 
Just nu... (eller ven försöker jag lura, har pratat i telefon med Lollo och hängt upp tvätt på elementet). Jag försöker att koncentrera mig men hjärnan är trött och inspirationen till plugg borta.Ska läsa i en halvtimme och sen försöka att sova och ta nya tag imorgon. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress