Moments från förra veckan
Var helt säker på att jag bloggat om händelser från förra veckan men det hade jag inte gjort... Så det får bli ett inlägg nu i efterhand med tre händelser från förra veckan. Ogillar egentligen att blogga i icke-kronologisk ordning men ibland blir det så. 
 
 
Tisdag 20/12 
Jag hade tagit fel på tiden och trodde at ja börjat 8:15 men jag började tydligen 10:15. Hade gått upp tidigt och duschat, sminkat mig och skulle precis klä på mig jackan då jag får en snap från Elin som väntade på bussen. Skickade ett svar och frågade vad hon höll på med då vi inte är i samma seminariegrupp (alltså så börjar vi inte samtidigt) och då skriver hon att det är hon som börjar 8:15 och inte jag... Fick spendera de kommande två timmarna med att kolla på Homeland, inte helt fel det med men hade behövt lite extra sömn... Efter seminariet blev det en tur på stan för att handla lite grejer till julklappar och sedan hem och packa, städa, diska innan jag åkte till Stockholm. Dock spenderade jag mycket tid med att fortsätta att kolla på Homeland och ta selfeis... Men när jag väl var klar med allt tog jag en promenad med Sandra som flyttat in i huset brevid. Avslutade promenaden med fika hemma hos henne. Så skönt med spontana träffar med kompisar som bor nära! 
 
 
Onsdag 21/12
Jag hade turen att få en sista-minuten-tid hos frisören. Har ju under den senaste tiden klippt mig på Wig Organic och jag älskar stället. Man blir så bra bemött och de är så otroligt gulliga! Har skrivit om dem tidigare och blir alltid så nöjd. Hon som klippte mig har aldrig gjort det förr, men det blev bra! Denna gång blev det endast topparna då jag sparar ut mitt hår så att jag om något år eller längre kan skänka bort de så att de kan göra peruker för de som har cancer. Känns som en bra gärning efter att många i min omgivning blivit och är drabbade. Förklarade vad jag hade för planer med håret och frisören klippte därefter. Sen brukar jag alltid tänka att hår är hår och att det växer ut. 
 
Fick håret lockat! Något som för frisöret tog typ 7 min hade tagit minst 25 för mig, haha! Kände mig i alla fall väldigt fin när jag traskade runt på stan.
 
 Sedan gick jag i affärer med min moster, åt lunch och köpte julklappar. En bra dag! 
 
 
Torsdag 22/12
Jobbdag! Jag hade tre pass på jobbet inbokade i december. På torsdagen hade jag det längsta på 11,5 timmar. Var dock lite ovan då det var ett tag sedan jag jobbade men det gick bra! Avslutade med att laga mat och disken gick snabbt så jag hann sitta och se julkalendern innan jag åkte hem. 
 
Fick en ask med Noblesse av jobbet som en liten julgåva. Denna njöt jag av på kvällen samtidigt som jag kollade på serier.  
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress