Läget

Vi har för nästan två veckor sedan (eller tre? Minns inte så bra) påbörjat en ny kurs, Utbildningens framväxt och villkor. Kort och gott handlar den om utbildningshistoria. Vi har väldigt få schemalagda tillfällen men väldigt mycket att läsa. Men det passar mig bra just nu då jag på detta har jag en massa generalgrejer att fixa med och hinna umgås med vännerna. Sedan har jag också blivit förkyld, det var länge sen jag var det men nu kom jag alltså inte undan. Kurerar mig med hemmagjord ingefärsshots, mjölksyrebakterier och att ligga invirad i en gosig filt och hoppas på det bästa.

Jag har i alla fall bockat av inlämningen av ett PM i veckan och ett flertal möten som rör insparken. Sedan fick jag beskedet att jag klarat omtentan jag gjorde för någon månad sedan, så skönt att ha den avklarad!

Ibland har solen tittat fram. Har börjat gå till skolan då kylan och halkan gör sig påmind på morgonen. Känns bra att få röra på benen!
Anna tog en bild på mig i tisdags mitt i mitt instagrammande på vårt gemensamma generalkonto. Vi var alla trötta och flummiga och ville hem!
Och här sitter jag nu! Trött och snorig och borde läsa.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress