Ett vakuum
Julafton närmar sig och Uppsala töms sakta men säkert på vänner som åker hem till sina familjer över julen. För en som stannar kvar lite längre än andra blir det som ett vakuum, staden blir inte som den brukar vara. Det är såklart tråkigt men det är som det är, i veckan ska jag själv åka till familjen i Stockholm. Samtidigt som det ska bli skönt att få träffa alla igen så längtar jag inte riktigt till Stockholm så mycket längre. Det där med längtan "hem" går verkligen i perioder.
 
Men mitt i allt det här hade jag en bra dag igår. Känner för en lista med bra saker från gårdagen:
 
- Jag borde ha pluggat, men istället fick jag besök av en av de andra generalerna. Vi besvarade mail och planerade lite inför vad vi ska göra inför insparken. Kul och trevligt!
 
- Jag spelade in en liten video där jag uppmanar folk att bidra med pengar till Lärarstudenter Uppsala Universitets insamlingsbössa till musikhjälpen (skrev ett inlägg på generalinstagramkontot om att om vi skulle nå över 15 000 kronor innan 23:59 så publicerar jag videon), och det gjorde vi! Insamlingen är nu i skrivande stund uppe i 19 610 kr, så fantastiskt!
 
- Gick på en julkonsert där Kalmar nations kör sjöng i Trefaldighetskyrkan. Väldigt fint! Jag börjar fundera på om jag inte själv ska börja sjunga i kör... Känns som att jag skulle må bra av någon sån aktivitet i livet! Ska fundera lite och kolla upp det!
 
- Avslutade kvällen på V-dalas pub med vänner och öl. Så trevligt! 
 
Alltså denna kyrka är så fin!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress