Berlin - dag 3

Torsdagen var vår sista dag i Berlin och detta spenderades på museum. Vi besökte Judiska museet. Som namnet avslöjar handlade missiler om judar och dur de levt från medeltiden (eller tidigare till och med) fram till idag. En del av utställningen handlade också om judarna under förintelsen vilket är det många idag förknippar judar med. Museumets arkitektur var riktigt häftigt och det var bra utställningar. Dock skulle det behövts ett café efter halva utställningen då orken försvann efter ett tag.

 
 

Efter några timmar där tog vi första bästa lunchställe och fick lätt top tre bästa kebaben jag någonsin ätit. Så gott! Resten av dagen strosade vi runt på stan, drack glühwein (typ glögg?) på en julmarknad och besökte snabbt Primark en sista gång innan vi gick tillbaka till hotellet för att hämta väskorna och åka till flygplatsen.

 

 
 
Linda och jag i matchande kläder. Tröjorna är nya och är nog de mjukaste och gosigaste plagg jag någonsin ägt. Kan  man blir kär i ett plagg så har jag fallit hårt!

Planet blev dock över en timme försenat av okänd anledning. Tråkigt men det finns inget vi kunde göra åt saken, utan vi fick gilla läget och spelade kort som tidsfördriv. Kom hem sent och har spenderat fredagen med att göra en ny lista på Spotify och försökt att städa. PLugget har jag inte haft orken till att ta tag i. Ska göra det imorgon hade jag tänkt! 

 

 
 
Tack tjejer för en otroligt rolig resa! <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress