Redo för termin 3!
 
Idag mötte jag upp tjejerna för fika och shopping inför skolan som börjar imorgon. Kom bland annat hem med en sjukt bra termos som håller värmen hur bra som helst och som också går att dricka direkt ur. Perfekt att ta med till plugget! Sedan är block och pennor alltid bra att ha! Dessa överstrykningspennor går att sudda så de gillar jag då jag har en tendens att stryka över för mycket, hehe! 
 
Jag kanske inte är i största behovet utav kläder men denna tröja är ett perfekt vardagsplagg. Sedan måste man ju få köpa lite nytt inför hösten (som är min favoritmånad när det kommer till kläder). Tänkte att en liten gåva som studiemotivation skadar inte! Men när jag såg att Monki hade rea på jeans (rea + studentrabatt = <3)  och att de för en gång skull hade ett par i min storlek så var jag bara tvugen att slå till (till saken hör också att mina gamla svarta jeans gick sönder någon dag innan jag åkte tillbaka till Uppsala). Det blev en bra dag helt enkelt!
 
Idag öste det verkligen ner, men det stoppar inte oss uppsalabor att cykla! Svängde förbi mataffären på vägen hem och det tog emot att fortsätta hem. Har gett upp när det kommer till regnskyddet till sadeln, det har sagt sitt tyvärr och man får krama ur den när det regnar som idag... Får komma ihåg att ta ut en plastpåse till cykeln imorgon!
 
 Så här såg jag ut när jag kom hem några minuter senare! Tur att jag har en bra regnjacka (var helt torr påöverkroppen) jeansen och skorna däremot... Tur att vädret ska bli bättre imorgnon, då fortsätter vi insparken för de nya reccarna, ska bli kul att träffa laget igen!
Låt mig presentera the Formans!
Just nu är allt så intensivt! Den ledighet jag har mellan insparksaktiviteterna går det tid åt att vila och äta. Idag har jag i stort sett sovit hela dagen men jag ska försöka återberätta allt som har hänt. 
 
I torsdags så stod jag på Blåsenhus och välkomnade alla nya studenter och pratade om insparken. Min slogan blev snabbt "Kom! Det blir kul!", haha! Efter en snabb lunch hemma så åkte jag tillbaka för att visa reccar (förkortning för recentior = alltså nybliven student vid ett univerisitet) till några nationer så att de kunde bli medlemmar. 
 
 
 
Sedan tog jag mig tillbaka till Blåsen för att snacka ihop mig med de andra faddrarna i insparkslaget. Då lärarinsparken är så pass stor måste vi dela in oss i 7 olika lag (varav ett lag är veteraner, typ gamla faddrar som inte tar hand om "egna" reccar). Vi snackade ihop oss och övade det sista på hur vi skulle gå in under vår presentation (hoppsa in och sedan en liten dans en i laget gjort). Sedan var det helt plötsligt dags! Vi hoppsade in och gjorde vår dans (dock höll det på att gå illa då musiken pausades halvvägs och vi inte hunnit börja dansa men allt gick bra till slut!). Sedan fick vi äntligen träffa VÅRA reccar och lära känna dom lite genom lekar och sedan häng på GH's nation. Tyvärr var vädret inte på vår sida utan det regnade hela kvällen... Men att så m¨nga reccar valde att stanna ändå gjorde oss glada (vi satt nämligen ute på Gh's då det är så mycket folk ute på nationerna nu i början). Rolig kväll men gud vad trött jag var när jag kom hem! Somnade dirkt kan jag lova!
 
Här är de flesta av faddrarna i mitt lag, Forman family! (The Formans är ju familjen i Thats 70s show). Har faktiskt denna vecka börjat kolla på serien och den är så bra! Har redan sett typ en halv säsong (bra för att vara mig och med tanke på hur lite fritid jag har just nu, haha).
 
Fredagen började med att jag och Elin mötte upp lite reccar i stan för att visa dom runt. Varje lag har ett tema och vi har That 70s show och det ger ju ett lite roligare intryck om man klär ut sig. Så vi gick på stan och letade passande outfits innan vi mötte upp hela laget för stadsvandring i det fantastiska vädret. Kvällen avslutades på Värmlands där många dansade till stängning. Jag (och Peter) var ansvariga faddrar under kvällen och jag drack under kvällen inte en droppe alkohol (men hade såklart sjukt roligt hela kvällen! Det behövs ingen alkohol för att kunna ha kul!). Är glad över att ingen blev för full utan alla höll sig på en bra nivå. 
 
Både Elin och Linda är faddrar i samma lag som jag (dock svek Linda oss i helgen för Propaganda men hon är välkommen tillbaka igen nu i veckan! <3)
 
Besviken på att Värmlands inte hade någon alkoholfri öl eller cider, skärpning! Det är många gånger som man kan tänka sig det istället för en med alkohol. Jag fick istället nöja mig med Pepsi (de hade ingen Cola...).
 
 
Lördagens aktivitet var förfesttävling. En tävling i vilket lag som har trevligast och mysigaste förfesten (ännu en gång så har det inget med alkohol att göra utan insparken går ut på att ha kul och lära känna nytt folk och ingen hets får förekomma). Reccarna fick sätta ihop ett spex som de sedan framförde för generalerna (de som planerat insparken och fixat allt) som kom förbi en snabb stund. Sedan var det middag och kvällen avslutades på V-dalas nation. Stannade även denna kväll till stängning och hade så kul! Vårat lag har verkligen fått en bra sammanhållning och det känns så bra. Pratade med några från andra lag som sa att de gärna bytt till oss om de kunnat, känns kul att höra! Vi försöker välkommna de nya studenterna genom ramsor och peppa dom så mycket det bara går. Vi faddrar har det verkligen roligt och jag tror att det smittar av sig!
 
Jag i mina nya utsvängda jeans och en gamal topp från H&M på väg till förfesttävlingen. 
 
Några av mina fadderkollegor. Vi hängde hos en fadders flickvän då hon hade en bra uteplats där vi alla fick plats.
 
 Laget spånar på hur spexet skulle vara.
 
 Taggad fadder! 
 
 Har nog aldrig upplevt mina ben långa men look at them! Haha! 
 
 Laget (både reccar och faddrar och även generalerna (i vinröda tröjor, de är fyra stycken). 
På tisdag börjar jag en kurs och samma dag fortsätter insparken. Då med utskottsdag och sedan utgång på Snerikes. Ska bli kul! Nu är det dags att åter igen sova, det är det enda jag gjort idag, lite sliten från igår (jag har bara varit väldigt trött under hela dagen och sovit lite då och då). Hann med en snabb vända till Ica och kunde fylla på kylen med mat. 
Mycket att göra
Dessa dagar har varit ganska intensiva. Eller måndagen och tisdagenbestod av en massa info och plannering inför insparken (som börjar IDAG!!!). Tänk att det nu har gått ett år sedan jag själv stod där ny och ensam på introdagen och var så nervös. Haha, det gick ju bra till slut!
 
I tisdags plannerade vi i de olika lagen och dagen avslutades med en stor middag där varje lag skulle ha ett spex. Sedan drog vi vidare till Snerikes och festade lite innan jag vi begav oss hem.  
 
 Säg hej till delar av familjen, oj jag menar laget! (Vi har ett tema men det får ni veta senare!) 
 
 Dessa tjejer <3 
 
 Vi är så glada över att vara tillbaka och tillsammans igen!
 
 Igår letade jag och Elin efter lite kläder som vi kan ha på oss under insparken (som så klart matchar lagets tema!). Väl hemma så gjorde jag mig en kopp kaffe och satt ute och läste en stund. Riktigt mysigt! Sedan blev det 45 minuters raskt promenerande, alltså en sån där power walk. Skönt att få röra på sig lite! 
 
Som jag har längtat!