En lugn helg
Äntligen en hel helg i Uppsala. Eller typ två veckor i Uppsala utan några resor till Stockholm. Det har verkligen varit mycket resande under en längre period nu och det var skönt att inte behöva hoppa på tåget till Stockholm igen. Nu blir jag kvar i den här staden i minst två veckor. Så skönt!
 
I veckan har jag haft en hel del att läsa och jag har för det mesta bara suttit hemma och läst och läst och läst. I onsdags bytte jag ju miljö och var på biblioteket och läste. Annars hade jag två seminarium, ett på torsdagen och ett på fredagen och igår bytte de även mitt fönster i lägenheten. I och med det blev det rätt dammigt och jag passade på att städa hela lägenheten när jag kom hem. Kändes så skönt att få det gjort! Möblerade dessutom om lite grann och fick en känsla att rummet blev mycket större. Känns kul att variera lite! 
 
Nu är planen att skriva lite på hemtentan och sedan vara på gymmet vid tre då jag ska gå på ett Pump it- pass med Moa. Denna helg ska fokuset ligga på lugn och ro och må bra.  
 
En bild från tidigare i veckan
 
Då jag hade hantverkare hemme hos mig igår (och de kom tidigt på morgonen) så flydde jag och satte mig i skolan och läste en timme innan jag började. 
 
 Efter seminariet, lunch i skolan samt lite plugg och en sväng till matbutiken åkte jag hem och städade. Så skönt att bli av med allt damm! 
 
 Sedan firade jag in helgen med en lång dusch, ansiktsmask och lite vin och sedan bra sällskap. Så skönt att få peela rent ansiktet och sedan slippa sminket en kväll (inte för att jag använder så jättemycket smink annars men det var i alla fall så skönt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress