trötter
Var det någon i Uppsala som såg en zombie gå omkring runt Engelska parken under dagen så ber jag er att inte vara rädda. Det var bara jag! Fick kanske 4 timmar sömn inatt och var helt slut i plugget. När jag äntligen skulle sova igår ville inte hjärnaktiviteten lugna ner sig, till slut vid tre slocknade jag.

Idag blev det blev först en lektion, sedan en snabb kunch för att sedan ta oss till universitetshuset (så fin byggnad!!!) för en lång (och inte så rolig) föreläsning. Sorry, men trötta Alice var för trött helt enkelt. Jag handlade mat på vägen hem och nu ska jag sätta mig ner med min älskade grammatikbok och läsa om allt möjligt och göra lite uppgifter. Sen får jag inte glömma att lämna in mitt repotage också, det är mycket att tänka på just nu! 
 
Tog iaf på mig en mysig kofta. Kallt var det också imorse!

Jag efter en halv lektion! 

Fick iaf njuta av att befinna mig i en fin byggnad! Tänk att ha denna entrén hemma. "Hej och välkomna, stig in i min enkla hall!"
Gasque
Denna lördag bjöd på en fantastisk lärargasque! Alltså en mer formell sittning för oss lärarstudenten och som var som en avslutning på insparken. 
 
Jag gick först hem till Linda vid tre, där hon och Elin befann sig. Vi bytte om och fixade oss och tog sedan bussen till stan. Väl på Norrlands så var det världens kö och det tog lång tid innan vi fick komma in. När vi väl hittat våra platser och hälsat på våra bordsherrar/damer fick vi en god (och väldigt lång!) trerätterrsmiddag. Det bjöds på sång, tal, musik och det delades också ut priser. Sedan blev det mer drinkar, shots och dans hela natten lång. Går inte in på detaljer, men jag hade en sjukt rolig kväll som betalades idag om jag säger så, haha! 
 
Så jobbigt med att välja klänning. Det blev tillslut denna (vilket jag i efterhand är väldigt glad över!).
 
Jag, Linda och Elin i väntan på bussen
 
Det sjöngs sånger också! 
 
Passade på att ta en bild i pausen. 
 
Söndagen då? Jo, jag vaknade upp hos Linda och gick sedan och åt en välförtjänt pizza med Elin. Sedan har jag kollat film, handlat och gjort matlådor. En lugn söndag helt enkelt. 
 
Jag som inte är så förtjust i pizza, men denna var god!
Läget och förra tisdagen
Jag läser, skriver och pluggar men trivs med det så bra just nu. Jag var först nervös över flytten hit men känner att det var nog bland det bästa jag gjort. När jag åker till Stokholm känner ag verkligen av stressen i storstan. Jag har alltid tyckt om Stockholm och kommer alltid att göra det men ibland kan det vara bra med en paus ifrån det där. Kände bara stressen från människorna i tunnebanan senatse gången och det var lite för mycket. Jag menar varför ska man springa till tåget om det går en om 4 minuter igen. Så brottom kan man inte ha! Ta det lugnt och andas eller läs en bok. 
 
I tisdags hade vi pubrunda med klassen. En kul grej för att lära känna varandra bättre. Det var dock inte hela klassen men det blev ändå en del! Det blev till slut kanske fem pubbar. Vi stod i kö till Snerikes (som hade klubb) men kön var lång och vi orkade inte stå där en så lång tid så några av oss gick till en pub där vi stannade till stängning istället. Det var trevligt det med! Sedan gick vi till någon pizzeria/krog när allt hade stängt och sedan cyklade jag hem vid 3 och sov gott. 
 
Tisdagens lunch blev skolmatsinspirerad och åts på Stocken (Stockholms nation) tillsamans med Elin och ett gäng av våra böcker.
 
Ska man sitta och plugga (och vänta på nästa föerläsning) så kan man ju unna sig lite också!
 
Vi passade även på att pumpa däcken, händiga som vi är!
 
Efter en sväng förbi lägenheten för att byta om, bättra på sminket och ladda telefonen så drog vi till första puben.
 
Jag, Elin och Linda åt medan vi väntade på resten.
 
Godaste shotsen jag någonsin smakat! (men man kan dricka annat också, så som pepsi och vatten!).Kommer dock inte ihåg namnet så jag återkommer om saken. Update: de hette blåbärsnyp! :P