torsdag
Hej på er! 
 
Idag hade vi den sista schemalagda lektionen/föreläsningen för ena kursen vi läst under den senaste tiden. Vi fick en hemtenta som ska lämnas in på onsdag (samma dag som jag åker till Kalifornien). Efter lektionen drog jag och Elin med Linda hem till henne för att plugga, det blev dock lunch och sedan åt vi godis framför PH. Haha, trötta efter gårdagen då vi var på Norrlands och dansade. Vi var nog alla sega men dock inte så värst bakis som jag trodde att vi skulle vara. 


Glad över att ha köpt mat!


Nu är min mamma och moster här fortsätter hjälpa mig med tapeterna. Samtidigt försöker jag plugga men det går inte riktigt så bra. Dom går dessutom och äter upp mitt pluggodis jag köpte idag... Aja, det får jag väl bjuda på nu när dom är så snälla och hjälper till! 
 
Snart är den gråa väggen helt borta!
Ett steg i taget
Jag fyller dagarna med saker jag tycker om att göra. I fredags var jag ledig och jag varvade tvättstugan med Harry Potter-filmer innan mamma kom över och vi målade listorna i min lägenhet. I söndags var min moster, mamma och syster här och vi började tapetsera (okej, mamma och moster började tapetsera) och vi (dom) kom halvvägs. Min syster sov över till måndagen och vi spenderade måndagen tillsammans och bara var. Gick på stan, vi shoppade lite, fikade lite och sedan följde jag henne till tåget. Kul att spendera en dag själv med syrran.
 
 Älskar färgerna och ljuset numera. Vill bara gå runt och fota, känner att det är en slags terapi och sprider ett lugn inom mig. 

 
 
 
Fikade på Norrlands nation och fick frågan av hon i kassan om vi var systrar. "Yes, det är fem år mellan oss och jag är äldst" vill jag förklara för alla. 


Hej då! Förra veckan ringde jag Julia som sa att jag skulle komma över (hon bor i Kalifornien.). Jag köpte biljetter i måndags och åker nästa vecka. Dessi hade redan bokat sin resa till Julia för ett bra tag sedan, så jag bokade samma flyg och hakar på. Det ska bli så jävla kul! Dels för att jag saknar Julia och dels för att det ska bli kul att komma iväg (var ju sjuk hela min semester i sommras).
Vi blev två
För några veckor sedan valde jag att ta en paus i mitt och Jakobs förhållande. Förra veckan bestämde vi oss för att gå skiljda vägar. Det gör extremt ont inom mig, det känns som att en del av mig nu är borta och det känns lite som att lära sig att leva på nytt. Vi har gjort så otroligt mycket tillsammans och det har varit en fantastisk tid med en fantastisk människa och även om jag vet att jag kommer att må bra igen så känns allt så otroligt jobbigt. Det är inte bara min bästa vän jag blir av med utan även hans familj, som blivit som min familj. Vi var tillsammans i en lång tid och kommer såklart att sakna alla. 
 
Jag har en fantastisk familj och fantastiska vänner som finns vid mig hela tiden och jag är så otroligt tacksam över det. Just nu vill jag göra saker som får mig att må bra. Jag behöver tid att läka ihop och lära känna mitt nya jag utan honom. Jag skulle kunna skriva en hel bok och lite till om hur jag känner men väljer att skriva det så här. Ni får snart ta del av mitt liv igen måste bara komma på föter igen, ge mig lite tid bara.