Laghelg
Denna helg har jag och mitt lag haft en litet "träningsläger", dock utan träningar. Igår fick jag skjuts direkt från högskoleprovet till söder av Jakob. Där hade vi ett möte och sen körde vi en middag tillsammans som lagledaren kokat ihop. Det var verkligen jättetrevligt! 

Idag hade vi genomgång av nya spelregler. Och sen blev det en lätt lunch och diskussion om hur vi ska spela. Sedan var det dags för provsmakning av Lohilo proteinglass. Väldigt gott och mättande! Min favorit var den med choklad, jag älskar choklad! 

Så trist väder! Vi ställde in träningen på grund av regnet och vindarna. 
Så gott! 

HP
Äntligen helg! Ja så kände jag nästan igår imorse. Det känns att det har varit en tuff jobbvecka och jag skulle verkligen behöva en helg där jag bara slappar. Men det blir det inte denna helg. Igår var det nämligen så att jag och Jakob skulle skriva högskoleprovet. Jag har varit lite stressad över det, dels för att jag har glömt bort mycket av matten (det är ju faktiskt nästan tre år sen jag gick en mattekurs på gymnasiet) och för att med det här provet kan man få större chans att komma in på den utbildningen man vill gå. Men under fredagskvällen släppte stressen och jag ändrade inställningen till: "Det får gå som det går! Går det åt helvete så kan man göra om det i höst!". Jag har ändå förberett mig litegrann, men det var mycket jag glömt bort! 

Första provet, som var matte, gick inte bra. Kände mig helt lost! Dock fick jag reda på i efterhand att det första provet var det som räknades bort. Andra provet, som också var matte, kändes mycket bättre! Sen flöt det på ganska bra! Vissa frågor kommer man ju på i efterhand att man svarat fel på, men jag hoppas på det bästa! Om fyra veckor får vi reda på resultatet. 

Toaselfie efter första provet! 

Efter tre provpass var det äntligen dags för lunch!

Så var det redan tisdag...
Igår efter jobbet åkte jag hem till Emma för att umgås lite. Det är inte lätt att hitta en tid som passar oss båda, men igår fungerade det! Det blev middag, en hel del snack och sedan lite tv-tittande på det. Kul att ses en vardagskväll, speciellt när man har haft en tuff dag på jobbet. 
 
Dock fick jag helt plötsligt sjukt ont i magen och det har inte riktigt släppt än. Det är bra så länge jag inte äter, men ibland när jag äter känns det det nästan som att jag får kramp... KAn vara något i maten som vi åt igår. Jag tål ju inte laktos men det fanns inte i maten när jag kollade... Så jobbigt! Går lixom och spänner mig hela tiden och snart ska jag träna! 
 
Gick bort från datorn i ca en minut och fann en del bilder som min syster lyckats ta, då får hon bjuda på en här på bloggen:
 
 
 
Tänkte att vi kunde ta bild tillsammans!
 
Men vad gjorde jag under tiden, jo denna festmåltid:
 
Fiskpinnar, ärtor med sås gjord på créme fraiche och salladsdressingskrydda.