Tillbaka på fastlandet
Flygresan gick väldigt snabbt. Vi (jag, Jakob och hans syster) tog planet som avgick 17:10 igår från Visby. Fem över började vi fundera på när vi skulle gå på planet... Vi lyfte strax efter kvart över fem och landade under utsatt tid. Smidigt och med fin inflygning över Stockholms södra skärgård. Vi fick fika! En juice och någon liten havregrej. Behövligt i värmen! 

Att allt ser så platt ut uppefrån...?
En helg på Gotland
I fredags tog jag, Jakob och hans familj båten till Gotland. Vi skulle på 50-årsfest då hans faster fyllt år. 

Vi tog en del bilder på däck i början av färden. Solen höll på att gå ner och det var så fint. Sen började det blåsa och vi gick in. Jag åt middag (hann inte göra det innan på grund av panik av vad jag skulle ha med för kläder, pakningsågest delux!), läste prologen i den första Game of Thrones boken (vägrar se serien innan jag läst böckerna!) och sedan somnade jag gott med huvudet i Jakobs knä. Under lördagen lekte vi lite med Jakobs kusins son. Det blev lite sandlådehäng och sådana skoj! Sedan tog vi oss in till Visby, åt glass och gick runt insatsen och sedan var det dags att fixa sig inför festen. 

Jakob fick äntligen träffa sin kompis!

Alla laktosfria! Förstår ni lyckan över att inte behöva ta tabletter och hoppas på att det räcker?! 

Halvvägs med min curling wand


Fina tårtor!

Vid tvåtiden på natten cyklade vi tillbaka. 

Idag är det söndag och vi tar det mest lugnt. Cyklade till Jakobs faster för lunch och vi kommer nog att vara här tills det blir dags att packa ihop och åka till flygplatsen. Gotland är verkligen så fint!

Har lite mer bilder på kameran! Men det får ni se när jag är tillbaka på fastlandet. :) 
The last day
Igår var min sista dag som elevassistent på Fittjaskolan. Tråkigt men också jätteroligt! För jag tycker att det ska bli kul att se vad den närmaste framtiden har att ge. Fritidspersonalen som jag har jobbat med fixade fram lite fika åt de vuxna (vi fikade bland barnen, de fick dock glass senare till melliset!) och sedan fick jag en bukett blommor. Under torsdagen var den ena biträdande rektorn nere och gav mig en bukett, mer om blommorna senare! 

Jag har lärt mig så extremt mycket under de här åtta månaderna jag jobbat på skolan. Jag har träffat och lärt känna  fantastiska människor. Och det kändes lite konstigt att säga hej då. Men vem vet vad framtiden har att erbjuda. 


Mer får ni se sen!