4 pictures

En tidig morgon på väg till jobbet. En havreboll som satt bra i magen efter en lång dag. Tack vare en lagkamrat kunde jag få en innocent gratis, så god! Och sist men inte minst en selfie efter onsdagens fotbollsträning. 

Det här är några få mobilbilder från den närmaste tiden. Annars händer det inte så mycket. Kom hem igår med huvudvärk efter en lång dag på jobbet och somnade med en filt. Så skönt men sen fick man lite svårt att sova, men jag är ändå pigg idag! Det är fredag och jag har sovmorgon, dagen börjar bra! 
Torsdag morgon
God morgon! 

Jag känner mig helt slut idag. Vi hade sen träning igår vilket leder till mindre sömn. Sen fick jag inte min dagliga sova-på-bussen-sömn imorse. Men jag hoppas att jag piggnar till! Längtar lite tills bussfärden hem då jag kan vila ögonen i en kvart typ. Men det är torsdag idag och imorgon är det fredag och sen är det helg igen. Veckorna går fort ändå, vilket jag är väldigt glad över. 


Vad skulle man göra utan filter? 
Utebliven cup
Denna helg skulle ha spenderats på Åland med laget. Vi hade plannerat att vara med på DamÄlvan som är en innomhuscup som hålls varje år. Elvamanna, på konstgräs innomhus. Mitt laga har tidigare varit med ett flertal gånger och i år var vi anmälda igen. Då jag missat cupen alla andra gånger var jag glad över att äntligen få åka dit och spela. Men runt jul så sa helt plötligt typ halva laget att de inte kunde åka och så blev det inget. Riktigt trist att folk hoppar av bara så där, för i november så sa alla förutom en att de kunde. Jag börjar bli lite orolig för lagets framtid. I onsdags när vi hade fotbollsträning så var det jag och tre andra spelare som dök upp... Jag vet att några var sjuka och några hade plugg ibland krockar det, men de andra?
 
För i denna cup så hade jag inte tänkt så mycket på resultaten. Visst är det kul att vinna men vi har en del nya och nygammla spelare och sånt här är viktigt för att bygga ett lag. På tisdag har vi ett så kallat "krismöte" och jag hoppas att ALLA som är i Stockholm kommer dit. För det är inte många månader kvar till seriepremiären och då vill jag spela med ett lag som har tränat ihop.Jag vill inte att det ska bli som tidiagre år då tränaren fått ringa runt för att leta spelare till match för att många lämnar återbud. För även om jag tyckte att det var roligt att träna i onsdags så skulle det vara kul med några fler spelare på träningarna i alla fall... 
 
Under en vecka sommaren 2011 var jag med mitt dåvarande lag i Grekland på träningsläger. Vi tränade två pass om dagen, låg vid poolen och vilade oss när det var för varmt för att göra annat och en heldag var vi i en liten stad och turistade. En riktigt rolig vecka som både byggde upp laget och gav resultat när vi kom tillbaka på hemmaplan. 
 
 
(Alltså sommar!!!!)