It's Fridaaayyy!

Fyra fredagsselfies får jag bjuda på denna morgon. Känner mig verkligen utvilad idag, vilket är väldigt skönt för igår hade eleverna idrottsdag (vilket tog mycket på energin. Men nu är den över och vi kan andas ut! Är så glad att jag tig mig själv i kragen denna vecka och började gå och lägga mig tidigt. Eller tidigt för mig, har nog lagt mig runt 22 hela veckan. Är riktigt stolt faktiskt! 
Längtan efter sommar
I helgen köpte jag och Jakob båt- och flygbiljetter till Gotland. I sommar bär det nämligen av till ön över en helg, hans faster fyller nämligen år och det vankas fest! Det ska bli riktigt roligt och jag längtar verkligen till sommaren och på att komma bort! (Lite trött på allt jobb...). Vi åker dit fredag kväll med båt och åker hem med flyg söndag eftermiddag/kväll. 
 
Sitter och drömmer mig bort bland alla internetbutikers nyanlända sommarkläder. Tänk er att sätta på sig ett linne och shorts utan att frysa ihjäl! Men tänker mig att det är lite onödigt att köpa en massa tunna kläder nu då det fortfarande är ett tjockt lager snö utanför fönstret. Plus att jag går med dubbla tröjor på jobbet för att det är så kallt inne. Galet!
 
I slutet på gymnasiet tänkte jag att jag (sen när jag fick jobb efter studenten) skulle shoppa och kompensera alla jeans som jag lagat tills insidan av låren på jeansen bara bestod av trådar. Men riktigt så har det ju inte blivit... Men i vår/sommar ska det bli lite nya plagg och förhoppningsvis en ny skinjacka. Börjar räkna på hur länge jag har haft min och det är ett antal år, köpte den någon gång på högstadiet. Känner att jag faktiskt är värd lite nya plagg! 
 
Fann lite sommarbilder i arkivet. HAr lite problem med bilderna på datorn och hoppas att det kommer att bli bra snart.
 
 
 
Oväntat
Hade aldrig gissat att jag skulle börja min jobbvecka med att se två nyfödda killingar, ynka fyra timmar gamla. Alldeles mjuka och jättesöta! Tänkte sno med mig en hem, men det skulle nog inte uppskattas så mycket så jag släppte den tanken rätt sås snabbt. Vi var nämligen med eleverna och träffade lite djur igår i en park. Så förutom killingar fanns det hästar, minigrisar, kaniner, får, höns och säkert andra djur som jag för tillfället inte kommer ihåg! Kul och väldigt kallt! Frös in på bara skelettet! Tur att vi fick äta lunch direkt efter plus få i oss en kopp med te för min del. 

Juste! Fick ha en höna på huvudet också! Inte varje dag man får det! 

Soooo flufffyyyy!