Besök
Igår hade jag en så mysig dag. Tog en lång sovmorgon och fick sedan skynda mig lite för att sedan gå ut och träffa min mamma och syster som var på besök i staden. Vi åkte snabbt och kollade på en visning (hann gå in i lägenheten, hälsa på mäklaren, se runt på den 26 kvm stora lägenheten och gå ut igen. Allt var över på två minuter. Sedan åkte vi mot Luthagen, åkte runt i kvarteren där och mötte upp en mäklare för att se på en lägenhet för andra gången. Vi mätte grejer och kollade allternativa lösningar på vissa "problem" och kollade in allt lite mer noggrant denna gång. Sedan åkte vi och åt lunch och fikade i den botaniska trädgården. Där och då bestämmer vi oss för att slå till på denna lilla lägenhet i Luthagen. Den är pytteliten, fin och jag gillar den väldigt mycket! 

Under eftermiddagen gick vi på stan, jag köpte superdur kurslitteratur och sen visade jag de domkyrkan. De åkte hem strax innan klockan sex och sen åt jag en lyxig färdiglagad rätt som jag micrade i micron. Jag längtar verkligen tills jag har ett eget ställe så att de kan komma över mer. Alltså denna kyrka är så mäktig!

Vi tände lite ljus!


Mamma fotar med sin nya kamera. 

Hur blev hon så här stor?


Finaste <3 
Förfesttävling (inspark dag 3)
Igår hade vi förfesttävling som insparksaktivitet. Vilket innebär att man ska ha den trevligaste, roligaste och socialaste förfesten (det har alltså inget att gör med att dricka mest eller något sånt). Vi möttes upp instan och åkte till en av faddrarna där vi gjorde en hyllning till Disneylaget genom sånger och dans (allt gick i temat Disney såklart) och visade upp detta för våra generaler som var på snabbvisit. Sedan kunde vi "slappna av" och ha picknick, snacka och leka en gissningslek. Tillslut fick vi lära oss årets reccedans. 

Min lilla grupp gjorde om introt till bimbibjörnarna. Sedan hade vi en låt från Frozen och en från Mulan. Vi åkte sedan in mot stan och festade vidare på V-dala nation. Efter ett tag blev det också något liveband som vi typ var dom enda som dansade till i några låtar innan vi tröttnade och begav oss mot garderoberna. Kvällen avslutades med en falafel och sen var jag mer än redo att sova. 

En turistbild på vägen in till stan!

Hej hej! 


Alltså detta var såååå gooott och så värt! 
Inspark dag 2
Under dagen mötte jag upp en tjej som också ska läsa till svenskalärare. Vi gick på stan och kollade in utbudet för grejer till våra lags olika teman under insparken. Jag köpte mig en röd topp till mitt lags kärlekstema. 

Vid halv fem skyndade jag mig till Max, köpte en cheeseburgarmeny och gick mot slottet där vi skulle samlas för att sedan gå en stadsvandring (tillsammans med våra lag). Vi besökte olika platser och lekte lekar. Efter några timmar möttes vi alla vid Värmlands nation där det blev dans och några cider. Har fortfarande inte vant mig vid "studentpriserna" än. Betalade 20 kr i inträde (priset innan 21) och en cider går på 36 kr (tror jag! Under 40 är det i alla fall). Hade en rolig kväll och la mig vid två då jag var så sjukt trött. Alla dessa intryck och grejer gör en trött. 

Lag Amour på väg till sitt första stopp som var domkyrkan. 

Där mätresultat team Rocket som ville att vi skulle skriva ett så långt ord som möjligt med kropparna som bokstäver. Vi skrev "kärleksexplotion !! <3"

Bättre väder än torsdagen! 

Mänskligt memory med rörelser och ljud.

Vi promenerade längs ån och hade denna utsikt! 

Kön till Värmlands... Vi hade så ont i fötter och ryggar!


Så glad över att få sitta ner!