Onsdagslyx
Igår mötte jag upp Lollo efter jobbet. Lollo flyttade förra året upp till Rättvik och då hinner man inte träffa varandra så ofta. Vi har också haft annat för oss de gånger hon har varit tillbaka i Stockholm, men denna gång Kunde vi ses! Vi tog tunnelbanan till gamla stan och åt middag på Vapiano. Så kul att ses och få snacka av sig lite! Matchen
Kom till matchen igår, något sen på grund av signalfel för tågen, och frågar förvirrat var min matchtröja är i omklädningsrummet. "Den är röd!", säger vår lagledare. Jaha, så blev man målvakt helt plötsligt! 

Gjorde några fina räddningar, fällde en motspelare i straffområdet och fick en straff mot mig (oss) och räddade den. Dock är vårt lag inte ihopspelade och många spelare var gamla spelare som hoppade in och ställde upp denna gång. Och det tackar vi för! Men det är inte konstigt att vi inte får ihop något spel eller anfall när vi inte känner varandra. Därför slutade matchen 0-5. Tråkigt! Riktigt tråkigt! Hoppas att vi snabbt får in fler spelare! 

Så här kändes det innan matchen:


Idag känns det så här:


Kul med en stämpling på knät. Motspelaren fick inte ens kort för det! :( Ska försöka få på mig något som inte sitter åt allt för mycket. 
Hemmapremiär
Hej på er! 

Det är äntligen fredag, jobbveckan är över och jag kan ta ledigt. Skönt! Även om veckan har gått snabbt. 

Fredagskvällar betyder antingen träning eller hemmamatch för mig och mitt lag. Ikväll är det så att vi har hemmapremiär på Kanalplan. Skyndade mig hem efter jobbet och har precis fått i mig lite mat och bytt om och ska gå till bussen. Hoppas på hela, friska och fler spelare än förra matchen!